Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μέλισσες, Ορχήστρα Τσιπινάκη, ο διάσημος dj Gogos και άλλες εκπλήξεις στην Ημέρα Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2014

Μέλισσες, Ορχήστρα Τσιπινάκη, ο διάσημος...

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ αναμένεται να ξεκινήσει η live μουσική εμφάνιση του δημοφιλούς γκρουπ Μέλισσες στην πλ. Γεωργίου

Με σύμμαχο τον καλό γενικά καιρό θα εκτυλιχθούν σήμερα 18/1/2014 τα δρώμενα της Ημέρας Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2014.

Πολλά και αξιόλογα πράγματα έχουν προγραμματιστεί σήμερα για να διασκεδάσουν τους Πατρινούς αλλά και τους επισκέπτες που πιθανόν έρθουν ως την Αχαική πρωτεύουσα.

Ξεχωρίζουν η συναυλία της 29μελούς Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης» μαζί με λυρικούς τραγουδιστές από το Studio Όπερας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας (Νικόλα Μαραζιώτη, Λίνα Γερονίκου, Αλίκη Ζαφείρη, Θεοδώρα Ζήκου, Μαριέττα Σαρρή), που θα παρουσιάσουν ιταλικές καντσονέτες και ταραντέλες μετά τις 19.00 στην πλατεία Γεωργίου. Ακόμα θα υπάρξει σόου με φωτιές «Saltibagos on Fire» από την Πατρινή ομάδα θεάτρου δρόμου X-Saltibagos και χορός Jungle από τη Σχολή Χορού Ελευθερίας Τσαφούλια.

Με μεγάλο φαν κλαμπ στον νεαρόκοσμο, το γκρουπ Μέλισσες αναμένεται να απογειώσει το κέφι εκεί γύρω στις 20.45 με 21.00 το βράδυ. Το δημοφιλές ανδρικό ποπ γκρουπ που ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία του στη μουσική πριν περίπου 6 χρόνια με το κομμάτι «Κρυφά», γνωρίζει αυτό τον καιρό τεράστια επιτυχία με την ρυθμική μπαλάντα «Κι Έλεγες».

Τις «Μέλισσες» αποτελούν οι Χρήστος Μάστορας: φωνητικά, Θάνος Λαϊτσας: ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Κώστας Μαυρογέννης: μπάσο, Παντελής Κυραμαργιός: πλήκτρα και Ιάκωβος Σαμπσάκης: ντραμς.

Όσο για τη συνέχεια, την σκυτάλη της διασκέδασης θα αναλάβει στο καρναβαλικό πάρτι στην πλ. Γεωργίου που θα ακολουθήσει ο Dj Gοgos, o οποίος έχει παίξει πολλές φορές κατά το παρελθόν στην Πάτρα ενώ το 2009 ψηφίστηκε στους τοπ 5 djs στα Best Dj Awards.

Ο Dj Gogos για πάνω από δέκα χρόνια είναι resident dj στο γνωστό κλαμπ της κοσμοπολίτικης Μυκόνου, το Space.

Έχει ακόμα παίξει μουσική σε πολλά γνωστά κλαμπ και στέκια του εξωτερικού, ανάμεσα τους το Maddox στο Λονδίνο, το Space στην Ίμπιζα, το La Saponeria στη Ρώμη, στην Arena του Κιέβου αλλά και σε πόλεις όπως η Ζυρίχη, η Νέα Υόρκη, η Βοστόνη, το Τορόντο ακόμη και η μακρινή Μελβούρνη στην Αυστραλία.

Από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του ως μουσικός παραγωγός και dj ήταν η συμμετοχή του στο αποχαιρετιστήριο πάρτι του κλαμπ Space στην Ίμπιζα τον Οκτώβριο του 2004 αλλά και στο πάρτι για τη νίκη της ελληνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Euro 2004 στο Crobar της Νέας Υόρκης όπου έπαιξε μουσική συνοδεύοντας και την τραγουδίστρια Άννα Βίσση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View