Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Οι αποφοιτήσαντες του Πολυκλαδικού λυκείου Πάτρας της χρονιάς '88 "ξανασμίγουν"

Οι αποφοιτήσαντες του Πολυκλαδικού λυκεί...
Μαρτάτος Tάκης

Αυτό το γιορτινό Σάββατο 28/12/2013 στις 20.00, έπειτα από 25 ολόκληρα χρόνια

Έχουν περάσει 25 χρόνια από το 1988 που οι τότε 17άρηδες, 18άρηδες μαθητές του Πολυκλαδικού Λυκείου της Πάτρας τέλειωσαν το σχολείο.

Σήμερα ένα τέταρτο του αιώνα σχεδόν αργότερα, οι σημερινοί 42άρηδες, 43άρηδες είπαν να ξανασυναντηθούν, να θυμηθούν τα παλιά, την όμορφη και ανέμελη μαθητική περίοδο και βέβαια να δουν τί κάνουν σήμερα στη ζωή τους δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι αυτή η συνάντηση - επανένωση δεν θα είναι και η τελευταία αλλά ενδεχομένως να υπάρξουν κι άλλες στο μέλλον.

Μπορεί το Πολυκλαδικό ως σχολικός εκπαιδευτικός θεσμός να μην υφίσταται πλέον (πρωτολειτούργησε την χρονιά 1984-5 και καταργήθηκε γύρω στο 1998) και το σχολείο να ονομάζεται ως 13ο Λύκειο Πατρών - Κωστής Παλαμάς πλέον, ωστόσο στη θύμηση και στο μυαλό τουλάχιστον των παλαιότερων έχει μείνει ως Πολυκλαδικό.

Η ιδέα της συνάντησης ήταν του αλλοτινού προέδρου του 15μελούς του σχολείου Γιάγκου Ιγγλέση και η αρχική ανταπόκριση στο αίτημα έγινε μέσω του facebook, ωστόσο επειδή αρκετοί από τους παλιούς συμμαθητές δεν είχαν προφίλ (ανάμεσα τους και ο γράφων) τελικά τα παραδοσιακά τηλέφωνα πήραν φωτιά.

Το ραντεβού δόθηκε για τις 8 το βράδυ αυτού του Σαββάτου στο πρώην Πολυκλαδικό στην οδό Κανακάρη που θα ανοίξει ειδικά και θα φωταγωγηθεί μετά από άδεια που δόθηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ανδρέα Φίλια. Η συνέχεια θα δοθεί με δείπνο σε γνωστό κέντρο στην περιοχή του Προαστείου της Πάτρας.

Σίγουρα οι αναμνήσεις και η συγκίνηση θα έχουν τον πρώτο λόγο για τους περίπου 40-50 παλιούς συμμαθητές που ήδη έχουν δηλώσει ότι θα είναι παρόντες στη συνάντηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View