Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Παρουσιάστηκε στην Αθήνα η νουβέλα του Χρήστου Τσαντή «Ο μικρός πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη στο δρόμο της αναζήτησης»

Παρουσιάστηκε στην Αθήνα η νουβέλα του Χ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μια διαφορετική νότα ήταν η παρουσίαση του βιβλίου του Χ. Τσαντή  στην Αθήνα. Οι φίλοι του βιβλίου που γέμισαν την αίθουσα της UNESCO στο κτήριο του ελληνικού ICOMOS, είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μια πρωτότυπη, βιωματική παρουσίαση της νουβέλας του πατρινού λογοτέχνη Χρήστου Τσαντή που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λυκόφως.

Η ψυχολόγος-ψυχοδραματίστρια Δανάη Χορομίδου συντόνισε την δράση. Οι συμμετέχοντες πήραν ενεργά μέρος στο δρώμενο. Όσοι το ήθελαν, τοποθετήθηκαν με το δικό τους τρόπο πάνω στις αξίες και στα συναισθήματα που γεννήθηκαν από το διάβασμα αλλά και από την παρουσίαση βασικών πλευρών της νουβέλας, που είχε προηγηθεί. Σηκώθηκαν όρθιοι, αντάλλαξαν γνώμη με τους διπλανούς τους, μίλησαν, αγκαλιάστηκαν.

Η εικόνα ολοκληρώθηκε με το «γλυπτό» του βιβλίου πάνω στους βασικούς άξονες που οι ίδιοι οι συμμετέχοντες πρότειναν: Έμπνευση-μεταδοτικότητα, ταξίδι-αναζήτηση, αξιοπρέπεια. Το «γλυπτό» της νουβέλας «Ο μικρός πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη στο δρόμο της αναζήτησης», φιλοτεχνήθηκε από τους εθελοντές που προσφέρθηκαν να το αναπαραστήσουν με την στάση τους.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being