Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Mε ενδιαφέρον αναμένουν οι Έλληνες σινεφίλ τη νέα ταινία των αδελφών Κοέν «Inside Llewyn Davis»

Mε ενδιαφέρον αναμένουν οι Έλληνες σινεφ...

Πρωταγωνιστεί ο Όσκαρ Άιζακ

Για την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014 αν δεν αλλάξει κάτι, έχει προγραμματιστεί από την Village Films, η έξοδος στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες της νέας αξιόλογης ταινίας των αδελφών Τζόελ και Ίθαν Κοέν «Inside Llewyn Davis» που ήδη έχει βραβευτεί στο Φεστιβάλ των Κανών αλλά και από την Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου του Τορόντο (Καναδάς) ενώ ο γοητευτικός πρωταγωνιστής του φιλμ, ο 33χρονος με καταγωγή από την Γουατεμάλα Oscar Isaac κέρδισε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας ενώ διεκδικεί και την Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ανδρικού ρόλου στην κατηγορία κωμωδία/μιούζικαλ.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν η Κάρεϊ Μάλιγκαν, ο Τζον Γκούντμαν, ο τραγουδιστής και ηθοποιός Τζάστιν Τίμπερλεϊκ που έχει γράψει και τη μουσική και το κομμάτι «Please Mr. Kennedy» που προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα και πάει και για υποψηφιότητα στα Όσκαρ, κ.α.

Η ταινία «INSIDE LLEWYN DAVIS» αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού μουσικού, προερχόμενου από μικρομεσαία οικογένεια του Κουίνς, που προσπαθεί να γίνει γνωστός την εποχή της αναβίωσης της φολκ μουσικής, στη Νέα Υόρκη του 1961. Χωρίς χρήματα και χωρίς μόνιμη στέγη, αναγκάζεται να μένει σε σπίτια και καναπέδες φίλων που δεν έχει καταφέρει ακόμη να αποξενώσει η παραξενιά του.

Σύντροφος του, η γάτα ενός φίλου. Αν και δεν την πολυσυμπαθεί, αποδεικνύεται η μοναδική σταθερή σχέση στη ζωή του. Σε μια από τις περιοδείες του με ένα τραγουδιστικό ντουέτο, θα εμπλακεί συναισθηματικά με την τραγουδίστρια. Όπως συμβαίνει με όλες του τις σχέσεις, θα τελειώσει σύντομα και θα οδηγήσει σε πολλά μπερδέματα.

Στη συνέχεια θα βρεθεί στο Σικάγο, όπου ο Λουέιν Ντέιβις είναι παρέα με ένα περίεργο ζευγάρι, έναν πολυλογά μουσικό της τζαζ και τον λιγομίλητο σοφέρ του, που όταν αποφασίζει να μιλήσει, δε λέει ποτέ όχι. Ο λόγος που ο Λιουέιν κάνει αυτό το ταξίδι είναι για να πείσει ένα διάσημο μουσικό παραγωγό της πόλης να γίνει ο μανατζέρ του. Τελικά καταλήγει να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, σχεδόν στην ίδια κατάσταση από την οποία ξεκίνησε.

Ένα ωραίο αφιέρωμα στον πρωταγωνιστή Άιζακ ντυμένο με κομψά ρούχα όπως Burberry, έχει το περιοδικό Εsquire & Style αυτού του μήνα.

Να θυμίσουμε ότι ο Άιζακ έγινε ευρύτερα γνωστός το 2010 με τον ρόλο του βασιλιά Ιωάννη στον «Ρομπέν των Δασών» του Ρίντλει Σκοτ με τον Ράσελ Κρόου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture