Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Τα Οπτικά Καμίσης και η Italia Independent πραγματποιούν το MIXTHEMALL Party "Sunglasses At Night" Edition!

Πάτρα: Τα Οπτικά Καμίσης και η Italia In...

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

 

Τα Οπτικά Καμίσης και η Italia Independent σας προσκαλούν σε µία ξεχωριστή έκδοση του καθιερωμένου MIXTHEMALL Party "Sunglasses At Night" Edition.

Πέµπτη 12 Δεκεμβρίου στις 22:00 στο DISTINTO mall θα παρουσιαστούν επίσημα τα προϊόντα της Italia Independent τα οποία θα έχετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε αλλά ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ!

Κάντε LIKE στις σελίδες στο facebook για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τον διαγωνισµό.

https://www.facebook.com/Optika.Kamisis

https://www.facebook.com/pages/DISTINTO/164094800352323

Italia Independent

Με 3 λέξεις: Στυλ, Δημιουργικότητα, Καινοτομία.

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από τους πιο "Urban" ανθρώπους της διπλανής πόρτας, μέχρι τους πιο διάσημους σχεδιαστές μόδας (βλ. Karl Lagerfeld).

 

Τα Italia Independent έχουν χαρακτηριστεί ως τα πιο hip, τα πιο φουτουριστικά και ταυτόχρονα τα πιο chic γυαλιά που έχουν περάσει ποτέ από τον παγκόσμιο χάρτη της μόδας ξεχωρίζοντας από όλα τα αλλά γυαλιά λόγο των καινοτόμων υλικών που είναι φτιαγμένα.

Μερικά από αυτά είναι:

Τα μοντέλα I-Velvet, τα πρώτα γυαλιά που ο σκελετός τους είναι ντυμένος από πραγματικό βελούδο.

 

Τα µοντέλα I-Ultra (βλ. πάνω αριστερά), κυκλοφορήσαν φέτος το καλοκαίρι σε συνεργασία µε την εταιρεία Crocs µε πλεονέκτηµα την εξαιρετική αντοχή και ελαστικότητα τους και το ασύγκριτο βάρος τους.

Τα µοντέλα I-Thermic (βλ. πάνω δεξιά), τα µοναδικά γυαλιά που µε θερµική αντίδραση αλλάζει το χρώµα τους ανάλογα µε την θερµοκρασία του περιβάλλοντος που βρίσκεστε.

Λίγα λόγια για τον ιδρυτή της εταιρείας Lapo Elkan:

Γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1979 και θεωρείται ένα αρσενικό fashion icon και ψηφίζεται σταθερά κάθε χρόνο από το Αµερικάνικο GQ, την Ιταλική Vogue και άλλα καταξιωµένα διεθνώς περιοδικά, ως ένας από τους πιο καλοντυµένους άνδρες.

Πρόκειται για έναν από τους πιο σικ και µπον-βιβέρ άντρες στον κόσµο. Αυτός είναι ο Λάπο Έλκαν! Ο Lapo λοιπόν είναι ο µικρός εγγονός του «πατέρα της Fiat», Τζιάνι Ανιέλι, γνωστού για την απαράµιλλη αισθητική του. Σήµερα, στον όµιλο Fiat Group ανήκουν πέραν της Ferrari, η Fiat, η Lancia, η Alfa Romeo, η Maserati, η Chrysler, η Jeep κλπ. Επίσης είναι ο µεγαλοϊδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής οµάδας Juventus.

Πάνω λοιπόν που στον Lapo είχε ανατεθεί τα τελευταία χρόνια η προώθηση της Fiat - γι’ αυτό τον λόγο διάλεξαν να επανακυκλοφορήσουν το κλασικό µοντέλο της Fiat, το 500, το οποίο σηµατοδοτεί και την καινούργια εποχή του οµίλου - εκείνος αποφάσισε να ασχοληθεί και µε τον κόσµο της µόδας! Έτσι δεν άργησε να αρπάξει την ευκαιρία και δηµιούργησε την εταιρεία Italia Independent. Τώρα πια, πέρα των γυαλιών ηλίου και οράσεως, σχεδιάζει και την δική του σειρά ρούχων (πέραν των άλλων και tailor made σακάκια) και αξεσουάρ όπως παπούτσια, κράνη, ζώνες, φουλάρια κλπ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View