Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τη Δευτέρα στην Αμαλιάδα η δίκη της "μαύρης χήρας" του Διακοφτού - Είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τον "τσιμεντωμένο" επιχειρηματία

Τη Δευτέρα στην Αμαλιάδα η δίκη της &quo...

"Γυναίκα-αράχνη" με 13 καταδικαστικές αποφάσεις

Ο καταγόμενος από τη Ζάκυνθο επιχειρηματίας αγνοούνταν ήδη τότε πάνω από ένα χρόνο και συγκεκριμένα από τις 23 Μαΐου του 2009, όταν βρισκόταν καθ' οδόν για την προαναφερθείσα γραφική κωμόπολη της Αιγιάλειας.


Η ίδια απέδωσε τότε το φόνο στον 65χρονο σύντροφό της, ο οποίος, ωστόσο, όταν αποκαλύφθηκε η μακάβρια αυτή υπόθεση, ήταν ήδη νεκρός, έχοντας αποβιώσει σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, πάσχοντας από καρκίνο.
Η υπόθεση της εξαφάνισης του επιχειρηματία είχε απασχολήσει έντονα το πανελλήνιο και μέσω της γνωστής εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, "Φως στο τούνελ", που είχε καταπιαστεί με το ζήτημα επανειλημμένα.


Όσο για την αποκάλυψη, αυτή έγινε τον Ιούνιο του 2010, όταν μια ανώνυμη επιστολή, που έφτασε στα χέρια της δικηγόρου του άτυχου 42χρονου, Μαρίας Οικονόμου, υποδείκνυε το σημείο όπου ήταν θαμμένος. Πράγματι, το περιεχόμενο της επιστολής επιβεβαιώθηκε και, όταν οι αστυνομικοί πήγαν στη μεζονέτα, βρήκαν τον επιχειρηματία θαμμένο στο τζακούζι.


"Γυναίκα-αράχνη", με 13 καταδικαστικές αποφάσεις


Η 52χρονη σατανική γυναίκα καλείται να παρουσιαστεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αμαλιάδας, για την εκδίκαση της ανατριχιαστικής αυτής υπόθεσης, η οποία, μάλιστα, μπορεί να είναι η σοβαρότερη απ' όσες αντιμετωπίζει, αλλά δεν είναι σίγουρα η μόνη, αφού εκκρεμούν σε βάρος της περισσότερες από 13 καταδικαστικές αποφάσεις, για απάτες σε Κρήτη, Βόλο, Θεσσαλονίκη και Πελοπόννησο.


Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ακριβώς εξαιτίας της... συνήθειας που είχε, να παγιδεύει στα... δίχτυα της δεκάδες ανυποψίαστους -ιδίως ηλικιωμένους- πολίτες, αποσπώντας τους έντεχνα κόπους και περιουσίες μιας ζωής, της έχει αποδοθεί και ο χαρακτηρισμός της "γυναίκας-αράχνης". Μάλιστα, η σύλληψή της είχε γίνει στη Λούτσα Αττικής, όπου είχε παγιδεύσει ακόμη έναν ηλικιωμένο.


Ένα άλλο προσωνύμιο που χρησιμοποιείται γι' αυτήν είναι το "μαύρη χήρα", προφανώς διότι, ενόσω ζούσε ακόμη στην Αλβανία, αν και έγκυος, είχε σκοτώσει και τεμαχίσει το σύζυγό της!!!


Υπενθυμίζεται ότι ήδη είναι κρατούμενη των Γυναικείων Φυλακών Θηβών, μετά από καταδίκη της σε οχτώ χρόνια κάθειρξη, για ληστεία, στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις