Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Βροχερός και σήμερα ο καιρός

Βροχερός και σήμερα ο καιρός

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Την Τετάρτη στις περισσότερες δυτικές, κεντρικές και νότιες περιοχές προβλέπονται βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και στα βόρεια.

Την Τετάρτη στις περισσότερες δυτικές, κεντρικές και νότιες περιοχές προβλέπονται βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και στα βόρεια.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που κυρίως από το μεσημέρι τοπικά είναι έντονες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις με συνεχείς βροχές, κυρίως στη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα που αναμένονται έντονα τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα τα οποία θα είναι κατά τόπους έντονα, κυρίως στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από το απόγευμα στα δυτικά τμήματα προβλέπονται να σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ τοπικά στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη θα είναι έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα βόρεια βορειοανατολικά 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός