Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πλάτωνας Μαρλαφέκας: Επιζήμιο για τους μικρομεσαίους το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

Πλάτωνας Μαρλαφέκας: Επιζήμιο για τους μ...

Συνάντηση σήμερα με Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Ενόψει της έκδοσης της απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου για τις επιπλέον Κυριακές, νέα συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα, όπου και συζητήθηκαν οι απόψεις του προέδρου ως εκπροσώπου του επιχειρηματικού κόσμου της Αχαΐας, σχετικά με το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων σε περιοχές της Αχαΐας τις επιπλέον Κυριακές - πλην των επτά Κυριακών που ήδη  έχουν νομοθετηθεί από τον νέο νόμο 4177/13.

Ο κ. Μαρλαφέκας μετέφερε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας που συμπλέει με την άποψη του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, δηλαδή ένα ομόφωνο «όχι» ως προς την εφαρμογή του νόμου - και την άποψη ότι το συγκεκριμένο μέτρο του νόμου θα καταστεί εν γένει επιζήμιο για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις συνολικά της χώρας.

Τέθηκε ωστόσο και το θέμα ότι θα πρέπει να εξεταστούν οι ιδιαιτερότητες των περιοχών στις οποίες θα πρέπει να αναφέρεται η απόφαση, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, ιδιαίτερα σε περιόδους τουριστικής αιχμής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά