Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχονται στο Πάνθεον μέσα Νοεμβρίου οι σπαρταριστοί "Συμπέθεροι από τα Τίρανα"

Έρχονται στο Πάνθεον μέσα Νοεμβρίου οι σ...

Η παράσταση κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ανανεωμένο καστ σε σχέση με το παρελθόν

Η απολαυστική κωμωδία «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου που έχει κλείσει κοντά στα πέντε χρόνια επιτυχούς παρουσίασης της στο θέατρο, αναμένεται με νέα διανομή, να περιοδεύσει τον φετινό χειμώνα στην Ελληνική περιφέρεια. Σύμφωνα με πληροφορίες η παράσταση θα έρθει και στην Πάτρα, στο θέατρο Πάνθεον στα μέσα Νοεμβρίου 2013.

Πρόκειται για μια κωμωδία-σχόλιο για την ξενοφοβία και το νεοπλουτίστικο «κιτσαριό», με αφορμή το γάμο μιας Ελληνίδας με έναν Αλλοδαπό (Αλβανό για την ακρίβεια) και το ρεσιτάλ ξιπασιάς και διαπλοκής των Ελλήνων συμπέθερων

Το έργο που είχε το 2009 παιχθεί και στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας, είναι ξεκαρδιστικό και στις παλαιότερες διανομές των ρόλων έχουν παίξει γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Τζόις Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Χρήστος Τριπόδης, Βάσια Τριφύλλη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Μαρία Γεωργιάδου, κ.α.

Για την παράσταση που θα έρθει και στην Πάτρα δεν έχουν γνωστοποιηθεί περισσότερες πληροφορίες για το ποιοι ακριβώς ηθοποιοί θα παίζουν.

Λίγα λόγια για το έργο

Η Πένη και ο Λυκούργος είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι που ζει σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη της κεντρικής Ελλάδας. Έχουν μια μοναχοκόρη τη Λίζα η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο. Όλα τους τα προβλήματα μοιάζουν λυμένα. Ζουν σε ένα περιβάλλον νεοπλουτίστικης πολυτέλειας και το όνειρο τους είναι, τι άλλο; Να δουν την κορούλα τους αποκατεστημένη με έναν καλό γαμπρό.

Σχεδόν δίπλα απ’ το σπίτι τους, έχουν τη μονοκατοικία τους η Πωλίνα, αδερφή της Πένης και ο άντρας της Βασίλης, οι οποίοι ζουν σε ένα αντίστοιχα εύπορο περιβάλλον. Λίγο πριν το Πάσχα, η Λίζα έρχεται από το Λονδίνο με το αγόρι της, ένα νεαρό φοιτητή που γνώρισε στο Λονδίνο, τον Άλφρεντ. Το γεγονός ότι η κορούλα έχει φίλο, είναι ένα σοκ για μια τέτοια οικογένεια, αλλά ευχάριστο σοκ.

Ο Άλφρεντ είναι πανέμορφος και πολύ ευγενικός. Οι δυο αδερφές αλλά και οι δυο μπατζανάκηδες ενθουσιάζονται όταν γνωρίζουν το γαμπρό απ’ το Λονδίνο, αλλά πέφτουν απ’ τα σύννεφα όταν μαθαίνουν ότι ο Άλφρεντ δεν είναι Άγγλος. Είναι Αλβανός.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture