Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχεται το χιπ χοπ συγκρότημα Ημισκούμπρια για μία live εμφάνιση στην Πάτρα

Έρχεται το χιπ χοπ συγκρότημα Ημισκούμπρ...

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Το δημοφιλές συγκρότημα Ημισκούμπρια αναμένεται να έρθει για μία και μοναδική live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 σε γνωστό μουσικό – πολιτιστικό χώρο της Πάτρας.

Τα τρία μέλη του συγκροτήματος Δημήτρης Μεντζέλος, Μιθριδάτης και Πρύτανης έχουν πει ότι το όνομα του γκρουπ τους ήταν ένας όρος παρεΐστικος ενώ έχουν δηλώσει ότι αυτό χαρακτηρίζει τον άνθρωπο που μπορεί και ελίσσεται στις δύσκολες ώρες σαν το «σκουμπρί».

Τα Ημισκούμπρια όπως έχει γράψει το σάιτ newsbeast.gr, γνωρίστηκαν στη ραδιοφωνική εκπομπή του Δ. Μεντζέλου στο SPACE FM το 1992 και άρχισαν να τραγουδούν μαζί από το 1993, εδώ δηλαδή και σχεδόν 20 χρόνια.

Έχουν ένα δικό τους label με τον αρχικό τίτλο «HMI-REC» που στη συνέχεια μετονομάστηκε σε «IMIZ BIZ ENTERTAINMENT», το οποίο έχει συγκεντρώσει καλλιτέχνες του χώρου, ανάμεσα τους και τον Stereo Mike.

Το συγκρότημα, όπως είχε εξηγήσει στο newsbeast.gr ο Μιθριδάτης, δεν έχει διαλυθεί, ωστόσο το τελευταίο διάστημα, έχει σταματήσει να βγάζει δίσκους. Κάνουν όμως κάποιες live εμφανίσεις, όπως αυτή που θα γίνει στην Πάτρα σε περίπου δύο εβδομάδες. Πάντως τα τρία μέλη του δημοφιλούς γκρουπ ασχολούνται, ξεχωριστά ο καθένας, με τη μουσική κάνοντας δικές τους προσωπικές δουλειές.

Το 2009 ο Μιθριδάτης κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Αιρετικά ερωτικός». Ένα χρόνο αργότερα πάντως, το συγκρότημα έβγαλε ένα καινούργιο τραγούδι με θέμα την οικονομική κρίση με τίτλο «Πώς να σου το πω» που έγινε επιτυχία.

Το 2011 ο Δημήτρης Μεντζέλος κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό cd με τίτλο «Ο Ράπερ της χρονιάς».

Το 2012 ο Μιθριδάτης έβγαλε το τραγούδι «Τρέχα Μαδαφάκα» ενώ φέτος ετοίμασε τουλάχιστον τέσσερα καινούρια κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν ψηφιακά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View