Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Παντελής Καστανίδης live αυτή την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2013 το βράδυ στο καφέ μπαρ Philosophy της Πάτρας

Ο Παντελής Καστανίδης live αυτή την Τρίτ...

Στην οδό Παντανάσσης

Ο Πατρινός νεαρός τραγουδιστής Παντελής Καστανίδης θα πραγματοποιήσει μία live μουσική εμφάνιση αυτήν την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2013 στις 22.30, στο Philosophy the artistic café, της οδού Παντανάσσης στην Πάτρα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, κι αυτή την Τρίτη, το «Philosophy, the Artistic café υποδέχεται τον Παντελή Καστανίδη για ένα ακόμα live  που θα συναρπάσει. Μετά την επιτυχία του 1ου σχετικού live η συνταγή επαναλαμβάνεται, να μην λείψει κανείς».

Η τιμή του ποτού τη συγκεκριμένη βραδιά θα είναι στα 5 ευρώ. Ο Παντελής Καστανίδης πριν από μερικούς μήνες είχε εμφανιστεί και στο γνωστό food & drinks bar “After Eight” του Μιχάλη Λυκούδη, στην οδό Αγίου Ανδρέου και Φιλοποίμενος.

Ο συμπαθής νεαρός τραγουδιστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Πάτρα, με εμφανίσεις σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της περιοχής όπως η «Αποθέωση» και το «Χάραμα». Στη συνέχεια εμφανίστηκε και τραγούδησε σε μαγαζιά άλλων πόλεων όπως τα Ιωάννινα και ο Βόλος ενώ τα τελευταία 4 περίπου χρόνια βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη, όπου και συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα όπως οι Ανδρέας Στάμος και Γιώργος Γιασεμής στα «Mamounia LIVE».

Στο παρελθόν όπως πολλοί θυμούνται, ο Παντελής Καστανίδης είχε κυκλοφορήσει ένα κεφάτο καρναβαλικό τραγούδι με τίτλο «Που περνάτε καλά» καθώς επίσης και το κομμάτι «Δεν ξέρω ποιος είμαι», με το οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό EUROVOICE.

Ένα άλλο τραγούδι του που κυκλοφόρησε ο νεαρός ταλαντούχος καλλιτέχνης πέρυσι, ήταν η ροκ μπαλάντα «Βγαίνω στους δρόμους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View