Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καταφθάνει ο Μάικ ο Φασολάκης στις 5 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα

Καταφθάνει ο Μάικ ο Φασολάκης στις 5 Σεπ...

Η παιδική παράσταση θα φιλοξενηθεί στον πολυχώρο "Πολιτεία" στην Ακτή Δυμαίων

Χαράς ευαγγέλια για τους μικρούς σε ηλικία θεατές της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής καθώς την άλλη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21.00 καταφθάνει στον πολυχώρο «Πολιτεία» της Πάτρας, στην Ακτή Δυμαίων ο Μάικ ο Φασολάκης, ο νέος αγαπημένος ήρωας όλων των παιδιών, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι ταξιδεύει στην Ελλάδα και μοιράζεται με τους μικρούς του φίλους την πιο όμορφη ιστορία!

Η θεατρική παράσταση, «Οι περιπέτειες του Μάικ», είναι βασισμένη στα παραμύθια της ηθοποιού και παρουσιάστριας Μαρί Κυριακού και είναι γραμμένη από την ίδια. Σκοπό έχει να ταξιδέψει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του Μάικ του Φασολάκη μέσα από μια συναρπαστική ιστορία, γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη.

Η παράσταση γνώρισε τεράστια επιτυχία στη σκηνή του θεάτρου Αλίκη στην Αθήνα και ενθουσίασε χιλιάδες παιδιά την περασμένη χειμερινή θεατρική σεζόν. Μέσα από αυτή διασκεδάζουν με την καρδιά τους, γελάνε, τραγουδούν, χορεύουν, γίνονται μέρος του θεατρικού και ταυτόχρονα εισπράττουν σημαντικά μηνύματα. Τα ευφάνταστα κοστούμια, τα πολύχρωμα σκηνικά και η μελωδική μουσική, μαγεύουν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους θεατές. Το ίδιο, και οι ταλαντούχοι ηθοποιοί με τις μοναδικές ερμηνείες τους.

Στον ρόλο του «Μάικ» εμφανίζεται ο γνωστός ηθοποιός από το σήριαλ «Στο Παρά Πέντε» και από το σώου Dancing with the stars του ΑΝΤ1 Αργύρης Αγγέλου, τον ρόλο της «Αγάπης» ερμηνεύει η τραγουδίστρια και ηθοποιός Βανέσα Αδαμοπούλου, ενώ μεγάλη έκπληξη αποτελεί η φιλική συμμετοχή του Σάκη Ρουβά μέσω βίντεο. Τη μουσική και τα τραγούδια της παράστασης υπογράφει ο Θάνος Παπανικολάου.

Αυτό το καλοκαίρι η παράσταση «Οι περιπέτειες του Μάικ» χαρίζει χαμόγελα σε ακόμα περισσότερα παιδιά, αφού ο αγαπημένος τους ήρωας, Μάικ ο Φασολάκης, ταξιδεύει μαζί με όλο τον θίασο στην Ελλάδα και δίνει την ευκαιρία στους μικρούς του φίλους, από κάθε γωνιά της πατρίδας μας, να παρακολουθήσουν από κοντά την παράσταση και να γνωρίσουν τις συναρπαστικές του περιπέτειες.

Πριν την Πάτρα, στις 4/9 η παράσταση θα παιχθεί στην Ζάκυνθο και στις 6/9 στο θέατρο Φλόκα, στην Αρχαία Ολυμπία.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου

Μουσική επιμέλεια - σύνθεση: Θάνος Παπανικολάου

Σκηνικά - κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα

Χορογραφίες: Αλέξανδρος Γιαννής

Φιλική συμμετοχή: Σάκης Ρουβάς

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Αγγέλου, Βανέσα Αδαμοπούλου, Βησσαρίων Τσιώνας, Ολυμπία Σκορδίλη, Πάνης Καλοφωλιάς, Νεφέλη Παπαδερού, Μαρία Βασιλάτου.

Παραγωγή: ΦΙΛΟΘΕΑΤΟΝ

Τα σχετικά πόστερ και banner ήδη έχουν αναρτηθεί στην Πάτρα ενώ εισιτήρια διατίθενται και προπωλούνται στα Discover, Μusical, στην Πολιτεία – Ακτή Δυμαίων 84 και στον Ηχότοπο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture