Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο τη Δευτέρα

Πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο τη Δευτέρα

Κάτω από τις 950 μονάδες η αγορά

Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο τη Δευτέρα, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.

Στις 10:35 ο γενικός δείκτης ήταν χαμηλότερα κατά 0,88% στις 946,75 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν σε 1 εκατ. ευρώ. 

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε πτώση 0,97% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρούσε κατά 0,29%.

Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωνε πτώση 1,16%.

Ανοδικά κινούνταν 5 μετοχές, 21 πτωτικά και 12 παρέμεναν αμετάβλητες.

Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν μεικτές τάσεις, ενώ άνοιγμα σε θετικό έδαφος της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ δείχνουν τα futures.

Στο Λονδίνο ο FTSE 100 ήταν υψηλότερα κατά 0,06%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωνε απώλειες 0,19% και στη Φρανκφούρτη ο DAX υποχωρούσε κατά 0,08%.

Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε πτώση 0,21% και στην Ιταλία ήταν ουσιαστικά αμετάβλητο (-0,01%).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά