Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το βραβευμένο με Όσκαρ παιδικό φιλμ "Ψηλά στον Ουρανό" προβάλλει απόψε στην Πάτρα ο Εργατικός Τομέας Αχαίας της ΚΝΕ

Το βραβευμένο με Όσκαρ παιδικό φιλμ &quo...

Στο Λαικό θεατράκι της οδού Γερμανού με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Με μία αξιόλογη παιδική ταινία ψηφιακού animation παραγωγής της Disney και της Pixar, το «Up – Ψηλά στον Ουρανό» συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 στις 21.00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, οι προβολές ταινιών για ανέργους και νέα ζευγάρια που διοργανώνει ο Εργατικός Τομέας Αχαΐας της ΚΝΕ, στο λαικό θεατράκι στην οδό Γερμανού και Ηλείας, πάνω από την πλατεία Ομονοίας.

Το «Up» είναι μία καλογυρισμένη και τρυφερή Αμερικανική 3D ταινία, παραγωγής 2009, σε σκηνοθεσία του Pete Docter. Μάλιστα η συγκεκριμένη ταινία είχε επιλεγεί ως η εναρκτήρια κινηματογραφική ταινία του Φεστιβάλ των Κανών του 2009 ενώ αποτέλεσε τεράστια εμπορική επιτυχία στο διεθνές box office με πάνω από 731 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Επίσης το φιλμ κατάφερε να κερδίσει 5 υποψηφιότητες για Όσκαρ, ανάμεσα τους και για καλύτερη ταινία ενώ τιμήθηκε τελικά με το βραβείο του καλύτερο φιλμ κινουμένων σχεδίων της χρονιάς.

Κεντρικός ήρωας είναι ο 78χρονος Καρλ Φρέντρικσεν, χήρος πια, που αποφασίζει να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του. Δένοντας το σπίτι του σε χιλιάδες μπαλόνια, απογειώνεται για τη ζούγκλα της Νότιας Αμερικής. Στην πορεία, βέβαια, διαπιστώνει ότι δεν ταξιδεύει μόνος του.

Ο Χρήστος Μήτσης έγραψε στο περιοδικό «Αθηνόραμα» για την ταινία ότι είναι αντάξια της προιστορίας της εταιρείας Pixar, η οποία υπογράφει ένα διασκεδαστικό ταξίδι στην κινηματογραφική μαγεία. Πρόκειται για ένα ευρηματικό όσο και συγκινητικό φιλμ που συνδυάζει την παιδική ευαισθησία και αυθορμητισμό με χιούμορ που απευθύνεται σε ενήλικες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture