Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

O Γ. Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου θα σχολιάσουν live τις βραδιές της φετινής Eurovision

O Γ. Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου θα ...

O Φωκάς Ευαγγελινός θα χορογραφήσει τη συμμετοχή του Αζερμπαιτζάν

Η ραδιοφωνική παραγωγός του ΝΕΤ fm, Μαρία Κοζάκου που ήταν η σχολιάστρια του διαγωνισμού τραγουδιού της Γιουροβίζιον τα τελευταία 2 χρόνια και ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης που ήταν ο παρουσιαστής του φετινού ελληνικού τελικού, θα αναλάβουν το ρόλο των παρουσιαστών και σχολιαστών της ελληνικής αναμετάδοσης του διαγωνισμού της Eurovision 2013, από το Μάλμε της Σουηδίας.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει ήδη εμπειρία γύρω από το διαγωνισμό,  αφού είχε συμπαρουσιάσει μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια την ελληνική Eurovision του 2006. Να θυμίσουμε ότι θα σχολιάσουν τα δρώμενα των 3 σόου του διαγωνισμού (2 ημιτελικοί και ένας τελικός) από το Μάλμε της Σουηδίας στις 14, 16 και 18 Μαΐου.

Στο μεταξύ σύμφωνα με την ιστοσελίδα oikotimes.com, ο Φωκάς Ευαγγελινός ανέλαβε το στήσιμο της φετινής συμμετοχής του Αζερμπαϊτζάν στη σκηνή της Γιουροβίζιον. Έτσι εκτός από τον Έλληνα μουσικό δημιουργό Δημήτρη Κοντόπουλο, συνθέτη του τραγουδιού «Hold Me» του Αζερμπαιτζάν που θα ερμηνεύσει ο Farid Mammadov, η Αζέρικη συμμετοχή εμπλουτίζεται με ακόμη περισσότερο Ελληνικό χρώμα.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός ήταν ο άνθρωπος που έστησε τη Eurovision του 2006 που είχε πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, αφού μια χρονιά νωρίτερα είχε συντελέσει καθοριστικά στη μεγαλειώδη νίκη της χώρας μας, χορογραφώντας υπέροχα την Έλενα Παπαρίζου με το «My Number One».

Η εμπειρία του Φωκά Ευαγγελινού στο διαγωνισμό της Eurovision ξεκίνησε με την 3η θέση του Σάκη Ρουβά το 2004 με το «Shake It» για την Ελλάδα στο διαγωνισμό που είχε φιλοξενηθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Επίσης έστησε χορευτικά  τη συμμετοχή της Λευκορωσίας το 2007 (Dmitry Koldun, «Work Your Magic» που ήρθε 6ο), την πρώτη και δεύτερη θέση στο διαγωνισμό του 2008 με την Ρωσία (Dima Bilan, «Believe») και την Ουκρανία (Ani Lorak, «Shady Lady») αντίστοιχα, και την 7η θέση του Σάκη Ρουβά το 2009 με το «This is our night» του Δ. Κοντόπουλου για την Ελλάδα.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η συμμετοχή της Ολλανδίας «Birds» σε ερμηνεία της 37χρονης Anouk είναι η «νικήτρια» του poll (ψηφοφορίας) του OGAE International (Πανευρωπαικού κλαμπ θαυμαστών της Γιουροβίζιον) που έγινε στην Ιρλανδία. Σε αυτή την ψηφοφορία δεν δόθηκε πάντως ούτε μία ψήφος για την Ελλάδα και το «Alcohol is free».

Η Anouk έχει πίσω της μία καριέρα σχεδόν 15 χρόνων. Με το πρώτο της τραγούδι, το «Nobody’s Wife», το 1997, γνώρισε τεράστια επιτυχία όχι μόνο στην Ολλανδία αλλά σε ολόκληρο το κόσμο και κατάφερε να κερδίσει το βραβείο Best New Single στα Ολλανδικά TMF Awards. Έχει ως σήμερα κυκλοφορήσει πάνω από 12 δίσκους.

Επίσης σταθερά ανεβαίνει στις προτιμήσεις και ακούγεται ολοένα και πιο θετικά η συμμετοχή της Ιταλίας με τον γοητευτικό Marco Mengoni και το κομμάτι «L’essentiale». Ο 24χρονος Mengoni ήταν πρόσφατα στο εξώφυλλο του Ιταλικού Vanity Fair.

O Ιταλός Marco Mengoni μετά το Σαν Ρέμο πάει Eurovision.

O Ιταλός Marco Mengoni μετά το Σαν Ρέμο ...

O Ιταλός Marco Mengoni μετά το Σαν Ρέμο πάει Eurovision.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture