Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Πάνος Κιάμος θα τραγουδήσει "Φωτιά με φωτιά" live στα Αστέρια της Πάτρας την ερχόμενη Κυριακή 24 Μαρτίου

Ο Πάνος Κιάμος θα τραγουδήσει "Φωτι...

Τον δημοφιλή τραγουδιστή θα συνοδεύει η ορχήστρα του

Την ερχόμενη Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 το βράδυ θα έρθει για μία live εμφάνιση στην Πάτρα ο δημοφιλής λαικός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος που αυτήν την εποχή έχει κάνει πραγματικά το μεγαλύτερο σουξέ που ακούγεται σχεδόν παντού, από ραδιόφωνα μέχρι κλαμπ και καφέ, το χορευτικό, ξεσηκωτικό κομμάτι «Φωτιά με Φωτιά» που υπάρχει στο τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο «Κρύσταλλα».

Ο Πάνος Κιάμος θα εμφανιστεί στα "Αστέρια live" στην Πάτρα, στην οδό  Τριών Ναυάρχων 1 και Όθωνος Αμαλίας και υπόσχεται να βάλει φωτιά στη νυχτερινή ζωή της πόλης! Ο Πάνος Κιάμος ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι από το 1994, αμέσως μετά το Λύκειο και ενώ είχε ήδη περάσει στην Ιατρική Σχολή. Τελικά στην Ιατρική Σχολή δεν φοίτησε ποτέ. Έμαθε κιθάρα και θεωρία της μουσικής και άρχισε εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Έφτασε να δουλέψει κοντά σε καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως οι Τόλης Βοσκόπουλος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Ελένη Δήμου, κ.α.

Ο Πάνος Κιάμος έχει ξεχωρίσει για την μοναδική χροιά της φωνής του, την καταπληκτική του ερμηνεία και εμφάνιση, καθώς και για το ήθος του.

Από τις μεγάλες επιτυχίες του είναι τα κομμάτια "Σαν ταινία παλιά, "Αρκετά", "Μη ρωτάς το γιατί", κ.α.

Τον Μάρτιο του 2012 εμφανίστηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πίστα του “POSIDONIO” στην Αθήνα, ενώ στα ραδιόφωνα είχε αρχίσει να ακούγεται το τραγούδι "Κρύσταλλα" από το ομώνυμο άλμπουμ του το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο.

Τα "Κρύσταλλα" είναι ένα διαφορετικό τραγούδι που παρόμοιο του, όπως γράφτηκε ο Πάνος Κιάμος δεν έχει ερμηνεύσει ποτέ στο παρελθόν. Κι αυτό το τραγούδι άγγιξε την κορυφή στις μουσικές επιλογές των ραδιοφωνικών σταθμών. Το φετινό χειμώνα εμφανίστηκε με επιτυχία στο Club 22 στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει το κοινό στο κέντρο Αστέρια Live της Πάτρας στο τηλέφωνο 2610 336 427.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View