Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο αγαπημένος της Νίνας Λοτσάρη ψάχνει μεταγραφή σε ομάδα της Αθήνας για να είναι πλάι της

Ο αγαπημένος της Νίνας Λοτσάρη ψάχνει με...

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι δεν επρόκειτο για ένα απλό καλοκαιρινό ειδύλλιο ούτε για καπρίτσιο της λαμπερής πρωταγωνίστριας

Ολοσέλιδο δημοσίευμα με τίτλο «Μεταγραφή στην Αθήνα για τα μάτια της Νίνας Λοτσάρη» είχε την περασμένη Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» υπογραμμίζοντας ότι ο 24χρονος ποδοσφαιριστής Σπύρος Μπράτος αφήνει τη φανέλα της γενέτειρας του, της Κέρκυρας για να έρθει στην Αθήνα προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς στο πλάι της 37χρονης αγαπημένης του, της λαμπερής και ταλαντούχας Πατρινής λυρικής ερμηνεύτριας και σώουγούμαν Νίνας Λοτσάρη.

Επίσης το άρθρο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» τονίζει με έμφαση ότι όσοι πίστευαν ότι ο έρωτας και η σχέση αυτή ήταν μόνο μία σύντομη καλοκαιρινή περιπέτεια, διαψεύδονται και με το παραπάνω και μένουν με το στόμα ανοιχτό με τις εξελίξεις.

Η ηθοποιός που τους περασμένους μήνες πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» και ο νεαρός ποδοσφαιριστής (παίζει μεσοαμυντικός), σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι ήδη μαζί εδώ και σχεδόν έξι μήνες. Μάλιστα η απόσταση δεν στάθηκε εμπόδιο στην σχέση τους, αφού η Νίνα Λοτσάρη παρά το πυκνό πρόγραμμα της καλοκαιρινής περιοδείας της παράστασης «Αναζητώντας τον Αττίκ» και των οικογενειακών της υποχρεώσεων επισκέφθηκε την Κέρκυρα ενώ και εκείνος ερχόταν στην Αθήνα για να την δει.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα», η ηθοποιός την τελευταία φορά που πήγε την Κέρκυρα, προτίμησε να μείνει στο σπίτι του αγαπημένου της, στην περιοχή Αργυράδες γνωρίζοντας από κοντά τόσο τους γονείς του όσο και την αδελφή του, οι οποίοι και την καλοδέχτηκαν. Εξάλλου η οικογένεια Μπράτου (τα περισσότερα μέλη της οποίας εργάζονται σε ξενοδοχειακό συγκρότημα της Κέρκυρας) θαυμάζει ως καλλιτέχνιδα τη Νίνα Λοτσάρη, γεγονός που συνέβαλε στο να αντιμετωπίσει αυτή τη σχέση με ενθουσιασμό και χαρά παρά με δυσπιστία!

Σύμφωνα πάντα με το «Πρώτο Θέμα», ο Σπύρος Μπράτος είναι πλέον αποφασισμένος να εγκαταλείψει τα στάδια των Επτανήσων για χάρη της Αθήνας και βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με ποδοσφαιρικές ομάδες αν και το πρωτάθλημα της Super League έχει ήδη ξεκινήσει. Ο ποδοσφαιριστής είναι στην αναζήτηση μάνατζερ, έτσι ώστε να εξασφαλίσει μεταγραφή σε ομάδα της Αθήνας. «Είναι ένας ανερχόμενος παίκτης και με τη βοήθεια του κατάλληλου μάνατζερ θα τα καταφέρει παραπάνω από καλά», ισχυρίζονται πρόσωπα από τον αθλητικό χώρο.

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, που επικαλείται μαρτυρία στενής φίλης του ζευγαριού, η Νίνα Λοτσάρη και ο σύζυγος της Κωνσταντίνος Σκορδάλης δεν ήθελαν να διαρρεύσει κάτι για το πρόβλημα στη σχέση τους και το πιθανό διαζύγιο τους πριν ενημερώσουν οι ίδιοι τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους.

Η Νίνα Λοτσάρη που αισθανόταν πλέον τον έγγαμο βίο της τελματωμένο, φέρεται στην αρχική της γνωριμία με τον Κερκυραίο ποδοσφαιριστή να σοκαρίστηκε από τη διαφορά ηλικίας, ωστόσο άλλαξε γνώμη όταν αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για έναν συγκροτημένο και ιδιαίτερα ώριμο νέο.

Το μέλλον θα δείξει τι ακριβώς συμβαίνει στην προσωπική ζωή της ταλαντούχας Πατρινής καλλιτέχνιδας η οποία ως γνωστό ετοιμάζεται για μία μουσική εμφάνιση στο περίφημο Κάρνεγκι Χολ της Νέας Υόρκης και για μία συνεργασία με την Ευγενία Μανωλίδου ως μαέστρο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight