Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Λευτέρης Γιοβανίδης θα σκηνοθετήσει άπαιχτο στην Ελλάδα, Γαλλικό έργο

Ο Λευτέρης Γιοβανίδης θα σκηνοθετήσει άπ...

Πρόκειται για το «Atomic Alert» που θα ανέβει τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ένα ιδιαίτερο έργο, άπαιχτο στην Ελλάδα, με τον τίτλο «Atomic Alert- Ατομικός συναγερμός» του νέου Γάλλου συγγραφέα Φρεντερίκ Σοντάγκ που πρωτοανέβηκε στη Γαλλία, στο Παρίσι τον περασμένο χειμώνα και το φετινό καλοκαίρι στο φημισμένο Φεστιβάλ της Αβιβιόν, πρόκειται να σκηνοθετήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο, ο «πολιτογραφημένος» πλέον Πατρινός σκηνοθέτης Λευτέρης Γιοβανίδης.

Όπως γράφει ο Γιώργος Δ.Κ. Σαρηγιάννης στην εφημερίδα «Τα Νέα», η παράσταση θα ανέβει στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην οδό Πειραιώς 206, στον Ταύρο ενώ τη μετάφραση θα υπογράψει η νεαρή ηθοποιός Σταυρούλα Μάκρα που το Πατρινό κοινό γνώρισε μέσα από την παράσταση «Χάιντι» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας που είχε σκηνοθετήσει ο Λευτέρτης Γιοβανίδης πέρυσι στο Δημοτικό θέατρο «Απόλλων».

Με την Σταυρούλα Μάκρα είχε συνεργαστεί και στην παράσταση «Επανασύνδεση» του Ντέιβιντ Μάμετ που επίσης είχε παιχθεί στο Δημοτικό θέατρο «Απόλλων» τον περασμένο Μάρτιο.

Το θέμα του έργου "Atomic Alert" που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, έχει να κάνει με μία ατομική έκρηξη που έχει γίνει κατά λάθος και που μία διεφθαρμένη κυβέρνηση προσπαθεί να αποκρύψει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture