Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

O νέος Σπάιντερμαν από αύριο Πέμπτη στο σινέ Κάστρο στο Ρίο

O νέος Σπάιντερμαν από αύριο Πέμπτη στο ...
Μαρτάτος Tάκης

Στην καλογυρισμένη ταινία πρωταγωνιστεί ο Άντριου Γκάρφιλντ και η Έμμα Στόουν

Δυναμικά συνεχίζει τις προβολές του το σινέ Κάστρο στο Ρίο της Πάτρας, λίγο πιο κάτω από τον σιδηροδρομικό σταθμό. Από αυτή την Πέμπτη 30 Αυγούστου και έως και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου το αγαπημένο θερινό σινεμά με τον δροσερό καταπράσινο κήπο θα προβάλλει τον ολοκαίνουριο «Amazing Spiderman» που έχει σκηνοθετήσει ο 38χρονος Μαρκ Γουέμπ (500 days of summer).

Στην ταινία που ανανεώνει την περίφημη κινηματογραφική σειρά (τις 3 προηγούμενες και υπερεπιτυχημένες ταινίες είχε υπογράψει ο Σαμ Ράιμι με τον Τομπέι Μαγκουάιρ στο ρόλο του αγαπημένου κόμικ ήρωα της Μάρβελ που τον τσιμπά μία αράχνη και αποκτά υπερφυσικές ικανότητες), τον Σπάιντερμαν ενσαρκώνει ο Αγγλοαμερικανός νεαρός ηθοποιός Άντριου Γκάρφιλντ που είναι 28 ετών και την κοπέλα που είναι ερωτευμένος στο κολέγιο, την Γκουέν Στέισι, η Έμμα Στόουν.

Οι Γκάρφιλντ και Στόουν στο μεταξύ έχουν γίνει ζευγάρι και στην πραγματική ζωή. Στην καλογυρισμένη και χορταστική αυτή περιπέτεια συμπρωταγωνιστούν ο Ρις Άιφανς στο ρόλο του κακού-Lizard (Σαύρα) και οι βετεράνοι ηθοποιοί Μάρτιν Σιν και Σάλι Φιλντ.  Η έναρξη προβολής είναι στις 22.00 εκτός από την Πέμπτη που είναι στις 22.40.

Το φιλμ έχει πάει καλά εμπορικά με σχεδόν 180.000 εισιτήρια στην Ελλάδα και 700 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις στο παγκόσμιο box office.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture