Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στο Κάστρο της Πάτρας θα τραγουδήσει τελικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στις 10 Σεπτεμβρίου

Στο Κάστρο της Πάτρας θα τραγουδήσει τελ...

Η συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή αναμένεται με ενδιαφέρον από τη νεολαία της περιοχής

Στον Ελαιώνα του Κάστρου της Πάτρας θα δώσει τελικά συναυλία ο δημοφιλής τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης και όχι στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Ήδη οι πρώτες αφίσες γέμισαν διάφορα κεντρικά σημεία της Πάτρας που αναγγέλλουν τον ερχομό του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάτρα την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 21.30. Χορηγός της συναυλίας του θα είναι γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ενώ τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 10 ευρώ και στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας 15 ευρώ.

Με ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ στις αποσκευές του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ταξιδεύει τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο στην Ελλάδα για να μυήσει τους νεότερους αλλά και να θυμίσει στους θαυμαστές του στην εμπειρία ενός πραγματικά αξέχαστου live.

«Σ’ αγαπώ», «Πλάι – πλάι», «Με μια αγκαλιά τραγούδια», «Βασιλιάς», το νέο single του «3 Ζωές» και φυσικά το ομότιτλο με το τελευταίο άλμπουμ του «Θάρρος ή Αλήθεια», είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί και θα μοιραστεί με φίλους του. Φυσικά δεν λείπουν από το πρόγραμμα και παλαιότερες επιτυχίες του όπως τα «Όλα ή τίποτα», «Το σ’ αγαπώ», «Βυθός» «Εμείς οι δυο σαν ένα», «Η αγάπη που μένει», «Παράξενη Γιορτή», «Ανάποδα» «Χωρίς Αναπνοή», «Βυθός», «Μόνο στα Όνειρα», «Το Πάρτυ», «Χέρια ψηλά», και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture