Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάνω από 800 Πατρινοί αποθέωσαν χθες βράδυ στο Κάστρο την Imany - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάνω από 800 Πατρινοί αποθέωσαν χθες βρά...

Η προσέλευση των θεατών ξεπέρασε τα 800 άτομα ενώ η πιο ωραία στιγμή ήταν όταν η Imany ερμήνευσε το «You will never Know»

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η διάσημη Γαλλίδα τραγουδίστρια με καταγωγή από τις Γαλλικές Κομόρες νήσους Imany που χθες Τρίτη 28 Αυγούστου το βράδυ εμφανίστηκε στο Κάστρο της Πάτρας στο πλαίσιο του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας του Δήμου.

Τη συναυλία παρακολούθησαν πάνω από 800 θεατές (η αλήθεια είναι ότι οι διοργανωτές περίμεναν μεγαλύτερη προσέλευση) ωστόσο ο κόσμος έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την παρουσία και την μπάσα αισθησιακή φωνή της Imany που θυμίζει λίγο και την Τρέισι Τσάπμαν.

Το πρώτο μέρος ήταν πιο ακουστικό και χωρίς εξάρσεις ωστόσο όσο περνούσε η ώρα η Imany κατάφερε και ζέστανε την ατμόσφαιρα όχι μόνο με τα όμορφα τραγούδια της αλλά και με το λίκνισμα της και τις κουβέντες της προς τον κόσμο. Σε πολλά σημεία απευθυνόμενη στο κοινό που την αποθέωσε, έλεγε ολοένα «Γειά σου Πάτρα». Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το κούνημα των χεριών της, η γλυκύτητα της και η αισθαντικότητα της ερμηνείας της.

Σίγουρα κορυφαία στιγμή της συναυλίας αποτέλεσε το κομμάτι της «You will never Know» που έχει αγαπηθεί πολύ και έχει αναδειχθεί σε διεθνές χιτ ενώ η Imany είπε και άλλα κομμάτια από το άλμπουμ της με τίτλο «Shape of a Broken heart». Πολλοί ήσαν αυτοί που πλησίασαν την αφροΓαλλίδα τραγουδίστρια που στο ξεκίνημα της καριέρας της είχε εκπροσωπήσει στη Γιουροβίζιον την Αγγλία, και φωτογραφήθηκαν μαζί της ενώ η ίδια ακούραστη υπέγραψε πολλά αυτόγραφα. Εντύπωση έκαναν και τα ρούχα της όπως το ωραίο πολύχρωμο μαντήλι που φορούσε στο κεφάλι. Την Imany επί σκηνής συνόδευσαν επτά μουσικοί.

Ανάμεσα στους θεατές που απόλαυσαν τη συναυλία ήσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Τασία Μανωλοπούλου, Αλέξης Σκαρμέας, ο επιχειρηματίας Γιώργος Κοτοπούλης, ο πρόξενος του Λουξεμβούργου στη Δυτική Ελλάδα Γιώργος Λαγοπαναγιωτόπουλος, η δημοσιογράφος Νεκταρία Ντούκα και η αδελφή της Τζένη, οι Νίκος Παπαλέξης, Γιάγκος Ιγγλέσης, Θόδωρος Μπούσιας, Σοφία Μαυρίδη, Βίκυ Πολυμεροπούλου, η δημοσιογράφος Άντυ Μπακοπούλου, η Τόνια Κοκκοβίκα στέλεχος του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας και πολλοί άλλοι ενώ έντονη γενικά ήταν η παρουσία της νεολαίας.

Η επόμενη συναυλία της Imany στην Ελλάδα είναι αύριο Πέμπτη 30 Αυγούστου στο κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα. Οι φωτογραφίες είναι της Φαύστας Φραντζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture