Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Ώρα μεταγραφών για τις Ελπίδες Πάτρας

Ώρα μεταγραφών για τις Ελπίδες Πάτρας

"Δύχτια" για προπονητή και παίκτες ο πατρινός σύλλογος

Με την έναρξη των μεταγραφών απο αύριο Δευτέρα, θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός των Ελπίδων Πάτρας για την καινούρια σεζόν. Αν και έχουν ήδη γίνει αρκετές επαφές τόσο σε επίπεδο παικτών, αλλά και προπονητών (όπως είναι ήδη γνωστό ο Α. Καραβέλας αναλαμβάνει την Ορμή ΛΟΥΞ), θα είναι ένα καυτό εικοσαήμερο, καθώς θα υπάρξουν και ηχηρές παραχωρήσεις παικτών σε ομάδες της Α1 και Α2 εθνικής κατηγορίας.


Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το τμήμα χαρίζει παίκτες..., απεναντίας λειτουργεί με διαφορετική φιλοσοφία σε ότι αφορά την αξιολόγηση και το μέλλον των αθλητών του.


Η ομάδα έχει την τύχη να έχει απο πίσω της ένα καλό δυναμικό εφήβων και νέων αθλητών, όπου μαζί με κάποιους μεγαλύτερους αθλητές και με την επιστροφή αρκετών αθλητών οι οποίοι είχαν δωθεί με την μορφή υποσχετικής σε άλλες ομάδες θα αποτελέσουν ένα αξιόλογο σύνολο.

* Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει, όλους τους αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων για την συμμετοχή τους και την αγωνιστικοτητά τους, τούς γονείς, τους συνεργάτες χορηγούς και σπόνσορες της ομάδος, τα στελέχη της ομάδας, τούς εκπροσώπους των ΜΜΕ, τούς φιλάθλους και όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί εντός και εκτός γηπέδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters