Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

"Λάμψη" απο τα Αστέρια Αχαϊας

"Λάμψη" απο τα Αστέρια Αχαϊας

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά 1vs1

Άκρως επιτυχημένο ήταν το τουρνουά 1vs1 που διοργάνωσαν ο Άγγελος Τσάμης και τα Αστέρια Αχαΐας στο 3ο δημοτικό σχολείο Κάτω Αχαΐας. Πολλοί αθλητές και προπονητές της Α1 δέχθηκαν την πρόσκληση του γκαρντ του Κολοσσού Ρόδου και δίνοντας το "παρών" στην εκδήλωση συνέβαλλαν και αυτοί με τον τρόπο τους στην επιτυχία του εγχειρήματος.

Πολλοί μικροί φίλοι του μπάσκετ διασκέδασαν και βλέποντας από κοντά τα ινδάλματά τους δεν έδωσαν σημασία ούτε… στην ζέστη που επικρατούσε στην περιοχή, αφού ο υδράργυρος άγγιζε τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Ο προπονητής του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς, ήταν αυτός που πήρε πρώτος τον λόγο αναλύοντας την προπονητική φιλοσοφία τού 1vs1 εξηγώντας στους μικρούς αθλητές τα βασικά στοιχεία προκειμένου να καταφέρουν 2 παίκτες (ο αμυνόμενος και ο επιτιθέμενος) να στηθούν στο γήπεδο. Επίσης, ανέλυσε -με την συμμετοχή των μικρών αθλητών- τις κινήσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν για να καταφέρει ο επιτιθέμενος να βρεθεί με πρόσωπο στο καλάθι ή με πλάτη καθώς και τις θέσεις άμυνας.

Στη συνέχεια, σειρά πήραν… οι ίδιοι οι μπασκετμπολίστες με τον αγώνα επίδειξης που έγινε και τους παίκτες να… χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα.

Από την μεριά των "μπλε" παρατάχθηκαν στην δυτική πλευρά του γηπέδου οι: Αλέξης Κυρίτσης (Παναθηναϊκός), Νίκος Χατζής (Ηλυσιακός), Ανδρέας Οικονομόπουλος (Ίκαρος Καλλιθέας), Βασίλης Σύμτσακ (Καβάλα), Άγγελος Τσάμης (Κολοσσός Ρόδου) και μαζί τους οι αθλητές: Παναγιώτης Χριστόπουλος, Μιχάλης Καραβιώτης, Γιώργος Καλογερόπουλος, Παναγιώτης Καλάμαλο και Σταύρος Λαμπρόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη, από την μεριά των "κόκκινων" παρατάχθηκαν στην ανατολική πλευρά του γηπέδου οι: Νίκος Αργυρόπουλος (Απόλλων Πατρών), Γιάννης Θανόπουλος (Απόλλων Πατρών), Γιάννης Λιανός (Απόλλων Πατρών), Παναγιώτης Καπερώνης (Απόλλων Πατρών), Γιώργος Τσενεμπής (Απόλλων Πατρών) μαζί με τους οι αθλητές: Γιώργο Παπαχατζή, Τάσο Καραμαλίκη, Γιώργο Τσάφο, Σπύρο Πλέγα και Δημήτρη Λιακόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters