Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Νέες καταγγελίες Κούγια - Τα επεισόδια στη φυσούνα...

Νέες καταγγελίες Κούγια - Τα επεισόδια σ...

"Έχω καταθέσει στον εισαγγελέα όλα τα ονόματα όσων είναι επικεφαλής σ’ αυτό το βρώμικο παρασκήνιο"

Μετά τη νίκη απέναντι στην Καλλιθέα ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε ξανά στο θέμα των «στημένων» αγώνων και μίλησε για όσα έχει καταθέσει στον Εισαγγελέα: «Εδώ και ενάμιση μήνα έχω καταθέσει στον εισαγγελέα όλα τα ονόματα όσων είναι επικεφαλής σ’ αυτό το βρώμικο παρασκήνιο. Έχουν ακουστεί τα ονόματα των κ.κ. Μαρινάκη και Πατέρα. Όποιοι και να είναι πάντως έχουν πέσει θύματα ανθρώπων της ΕΠΟ που δουλεύουν εκεί από το 1996 και έχουν διδαχθεί από το Θωμά Μητρόπουλο».

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ...
Παράλληλα, υπήρξε η καταγγελία του ιδιοκτήτη της Καλλιθέας, Νίκου Σαλευρή και του ποδοσφαιριστή Μαρουκάκη, ότι παίκτες της Παναχαϊκής χτύπησαν τους παίκτες της Καλλιθέας στην φυσούνα!

Ο κ. Σαλευρής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θα μιλήσω για όλα μετά την τελευταία αγωνιστική. Μόλις τελειώσει θα διαλύσω την Καλλιθέα».

ΦΑΤΙΟΝ: "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ"

Ο μέσος της Παναχαϊκής, Άντονι Φατιόν δεν θέλησε να μιλήσει για τα επεισόδια μεταξύ ποδοσφαιριστών στον αγώνα με την Καλλιθέα: "Εμείς κάναμε το καθήκον μας και δεν χαριστήκαμε όπως δεν μας χαρίζονται.

Θα πάμε στο τελευταίο παιχνίδι με την Καλλονή για να κερδίσουμε και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Δεν ξέρω τι έγινε φισσούνα».

 

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ: "ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ"
"Προσωπικά δεν ήμουν στον χώρο. Δεν μπορώ να πω κάτι, ότι έγινε ή δεν έγινε γιατί δεν ήμουν εκεί και δεν έχω άποψη. Με αυτούς που πρέπει να τα βάζει ο κ. Σαλευρής. Φυσικά και δεν ήμουν εγώ'!


ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΕΥΡΗΣ (πρόεδρος της Καλλιθέας): "Στη φυσούνα μας έστησαν ενέδρα. Χτυπήθηκαν βάναυσα οι αθλητές μας η αστυνομία ήρθε μετά από 15 λεπτά. Ένα τέταρτο μετά την έναρξη του αγώνα ήρθε και ο παρατηρητής.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έγινε το ίδιο γεγονός, είναι ντροπή δεν τιμά την Παναχαϊκή, τους αθλητές της και τον προπονητή της"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters