Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

"Λουκέτο" στο βοηθητικό κλειστό γυμναστήριο του "Δ. Τόφαλος" - Υπέστη καθίζηση η οροφή - Κίνδυνος κατάρρευσης

"Λουκέτο"  στο βοηθητικό κλεισ...

Δόθηκε εντολή να γίνει αναστολή στη λειτουργία του

Σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας προχωρά στο βοηθητικό κλειστό γυμναστήριο του «Δ. Τόφαλος». Ο λόγος, είναι η καθίζηση μέρους της οροφής.

Οι μηχανικοί που έλεγξαν την ζημιά, έδωσαν εντολή να κλείσει το συγκεκριμένο γυμναστήριο μέχρις ότου αποκατασταθεί, καθώς εγκυμονεί κινδύνους, για όσους κάνουν χρήση του γυμναστηρίου, τόσο για τα επίσημα παιχνίδια όσο και για τις προπονήσεις.

Πάντως, σύντομα αναμένεται να υπάρξει έκθεση με τις ζημιές προκειμένου να επισκευαστεί μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε και θα γίνει επανέναρξη των πρωταθλημάτων που διεξάγονται εκεί.

Ωστόσο, όλες αυτές οι διαδικασίες είναι δύσκολο να κυλήσουν με γοργούς ρυθμούς καθώς δεν υπάρχει διοίκηση στο ΠΕΑΚ, αφού δεν έχει οριστεί ακόμα η καινούργια λόγω έλλειψης νέα κυβέρνησης στην χώρα.

* Το παιχνίδι της Γ' ΕΣΚΑ-Η που ήταν να πραγματοποιηθεί απόψε (20.00) Αετός-Στρούσι, στο Β.Δ. Τόφαλος, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, θα γίνει στον κλειστό της Περιβόλας.

* Badminton: Οι προπονήσεις προσωρινά θα γίνονται στην κεντρική σάλα του «Δ. Τόφαλος».  Η αυριανή προπόνηση του τμήματος ενηλίκων μεταφέρεται για την Παρασκευή στις 5:30 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters