Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Το θερινό πρόγραμμα αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του ΝΟΠ

Το θερινό πρόγραμμα αγωνιστικής ομάδας κ...

Οι υποχρεώσεις των Δράκου, Βουρνά πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ένα πλούσιο σε δράσεις πρόγραμμα ετοίμασαν οι προπονητές της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του ΝΟΠ Γιώργος Λεκάκης και Βασίλης Χρονόπουλος για το καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα:


• Για το διάστημα 6 έως 15 Ιουνίου: Ο Γιώργος Λεκάκης συνοδεύει και επιβλέπει την προολυμπιακή προετοιμασία της Νόρας Δράκου και της πατρινής συναθλήτριάς της Κριστελ Βουρνά σε κάμπ της ΚΟΕ στη Νάουσα.

• Για το διάστημα 22-24 Ιουνίου: Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Τρίπολη. Θα λάβουν μέρους Νόρα Δράκου και Αγγελίνα Πομώνη που έχουν πιάσει τα όρια για την συμμετοχή τους.

• Για το διάστημα 30 Ιουνίου-1 Ιουλίου: Συμμετοχή της αγωνιστικής ομάδας σε κολυμβητική ημερίδα που διοργανώνει η Περιφέρεια, στην Κεφαλλονιά.

• Για το διάστημα 10-14 Ιουλίου: Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών στο ΟΑΚΑ, με την συμμετοχή κολυμβητών -τριών που έχουν πιάσει τα όρια.

• Για το διάστημα 14-24 Ιουλίου: Καμπ προετοιμασίας στην Αθήνα, που οργανώνεται από την ΚΟΕ πριν την αναχώρηση της Ολυμπιακής Ομάδας για το Λονδίνο, για την Νόρα Δράκου και την Κριστελ Βουρνά με την επίβλεψη Γ.Λεκάκη.

• Για το διάστημα 24 Ιουλίου-6 Αυγούστου: Παραμονή στο Λονδίνο και συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τις πρωταθλήτριες Νόρα Δράκου, Κριστελ Βουρνά και του προπονητή τους Γ. Λεκάκη.

Τα υπόλοιπα μέλη της αγωνιστικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Πατρών αποτελούν οι αθλητές/τριες:

Αγόρια: Δημογιάννης Αλεξανδρος, Θωίδης Λέανδρος, Σαλεμής Κων/νος, Σταματόπουλος αποστολος, Συριόπουλος Παναγιώτης, Παπαδόπουλος Κώστας, Τσέλιος Παναγιώτης, Πουλής Ιωάννης (έχει δοθει με υποσχετική στην Αργυρουπολη)

Κορίτσια: Δρακοπυλου Νεφέλη, Ιωαννίδη Αθηνά, Νικολακοπούλου Βασιλική, Πομώνη Αγγελινα, Σαλεμή Ουρανία, Ιατρού Ελένη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters