Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Πρωταθλήτρια η ΑΓΕ Ζακύνθου

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Πρωταθλήτρια η ΑΓΕ Ζακύνθου

Επικράτησε 80-71 του Προμηθέα - Στην Γ' Εθνική τη νέα σεζόν

Η Ζάκυνθος στέφθηκε πρωταθλήτρια της Α1 ΕΣΚΑΗ και πήρε την άνοδο στη Γ΄Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Κέρδισε σήμερα 80-71 τον Προμηθέα στο κατάμεστο κλειστό της Παναγούλας και μαζί με τις νίκες της κανονικής περιόδου, έκανε το 3-0. Η ομάδα του Γιάννη Στάθη προηγήθηκε με διψήφια διαφορά στο α΄ δεκάλεπτο (28-17), ο Προμηθέας μείωσε στους 7 στο 17΄ (38-31) αλλά στο τελευταίο λεπτό του α΄ ημιχρόνου η ΑΓΕΖ έφτασε ξανά στο +10, 47-37, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στη γ΄ περίοδο, η πατρινή ομάδα αντεπιτέθηκε και στο 26΄ μείωσε στο καλάθι, 51-49, για να συμπληρωθεί το 30λεπτο με προβάδισμα ενός πόντου για το συγκρότημα του Κώστα Ντούβα, 62-63. Στην τελευταία περίοδο, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο αλλά στο τελευταίο τρίλεπτο ο Προμηθέας κόλλλησε στην επίθεση, απόρροια και της καλής άμυνας της ΑΓΕΖ.

Έτσι, το 71-70 στο 37΄ έγινε 76-70, 44΄΄ πριν τη λήξη, με μία βολή του Κοτσέτα, ένα δίποντο του Μπονίκου και άλλες δύο βολές του Κλάδη. Ο πίνακας έγραψε το τελικό 80-71 και παίκτες, παράγοντες και φίλαθλοι της ΑΓΕΖ έγιναν ένα κουβάρι στους πανηγυρισμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters