Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Δύο χρυσά για ΝΕΠ και Απολλώνιο Πατρών στο Πανελλήνιο Badminton

Δύο χρυσά για ΝΕΠ και Απολλώνιο Πατρών σ...

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν όλοι οι αθλητές

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου το πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπάντμιντον νοτίου ομίλου στο Λαύριο. Από την Πάτρα συμμετείχαν αθλητές και από τα δυο σωματεία που δραστηριοποιούνται στην Αντιπτέριση ΝΕΠ και Απολλώνιο Πατρών.

Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι Αλεξανδρόπουλος Παναγιώτης, Μαντούκας Θεόδωρος, Νάνος Βαγγέλης, Κτενάς Γιώργος, Αθανασόπουλος Κωστής, Δεληβοριά Χριστίνα, Σωτηροπούλου Ελένη, Βασιλοπούλου Ευγενία.

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν όλοι οι αθλητές και σημαντικές διακρίσεις ήρθαν άλλη μια φορά από τους αθλητές Badminton της Πάτρας. Ο Αλεξανδρόπουλος Παναγιώτης κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο απλό παίδων και μαζί με τον Κτενά Γιώργο στο διπλό παίδων κατέκτησαν και εκεί την πρώτη θέση.

Μαζί με τους αθλητές ήταν οι προπονητές τους Κώστας και Γιώργος Μπονέλης που τελειώνοντας τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για φέτος καθώς τα 13αρια ήταν και το τελευταίο πανελλήνιο για φέτος μας δήλωσαν πολύ χαρούμενοι τόσο από τις επιτυχίες οσο και από την ανάπτυξη που παρουσιάζει το Πατρινό  badminton τα τελευταία χρόνια και ολο και περισσότεροι γονείς μας εμπιστεύονται φέρνοντας τα παιδιά τους να δοκιμάσουν αυτό το Ολυμπιακό άθλημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters