Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Χρυσός ο Γρηγοριάδης! Χάλκινη η Νέρι - Ρεκορ για Βουρνά στο Πανευρωπαϊκό

Χρυσός ο Γρηγοριάδης! Χάλκινη η Νέρι - Ρ...

Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. ύπτιο

Πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη φορά στην καριέρα του αναδείχθηκε ο Αρης Γρηγοριάδης, θριαμβεύοντας στον τελικό των 100μ. ύπτιο στο Ντέμπρετσεν.
Ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε σε 53.86, έναντι 54.06 του Γερμανού Χέλγκε Μέουβ και 54.14 του Ισραηλινού Γιάκοβ Τουμάρκιν, και ανεβαίνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, μετά τη νίκη του στα 50μ.
ύπτιο το 2008 στο Αϊντχόφεν.

* Η Νέρι Νιαγκουράρα επέστρεψε! Έξι χρόνια μετά την τελευταία παρουσία της σε μεγάλη διοργάνωση, και αφού μεσολάβησε πενταετής αποχή, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό των 100μ. ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν. Η 29χρονη κολυμβήτρια πήρε την τρίτη θέση της δεύτερης ημιτελικής σειράς, αλλά και της συνολικής κατάταξης, με 54.98, και πλέον δείχνει ικανή στον αυριανό τελικό να διεκδικήσει ακόμη και μετάλλιο, όπως είχε κάνει το 2004 στη Μαδρίτη και το 2006 στη Βουδαπέστη

** Στα 50μ. πεταλούδα γυναικών, η Κρίστελ Βουρνά τερμάτισε 6η στον τελικό, με επίδοση 26.52, που βελτιώνει ακόμη περισσότερο το δικό της πλέον Πανελλήνιο ρεκόρ (από τον ημιτελικό).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters