Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πανευρωπαϊκό: Με πανελλήνιο ρεκορ στον τελικό η Βουρνά

Πανευρωπαϊκό: Με πανελλήνιο ρεκορ στον τ...

Προκρίθηκε στον τελικό των 50 μ. πεταλούδα, σημειώνοντας τον 6ο καλύτερο χρόνο με 26.63

Εντυπωσιακή ήταν η Κριστέλ Βουρνά την πρώτη ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ντέμπρετσεν, αφού προκρίθηκε στον τελικό των 50 μ. πεταλούδα, σημειώνοντας τον 6ο καλύτερο χρόνο με 26.63 που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ.

Οι καλές ελληνικές επιδόσεις συνεχίζονται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν, αυτήν την φορά από την πατρινή κολυμβήτρια Κριστέλ Βουρνά, που κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 50μ. πεταλούδα, καταρρίπτοντας μάλιστα το πανελλήνιο ρεκόρ.

Η 20χρονη Ελληνίδα κολυμβήτρια τερμάτισε τέταρτη στην πρώτη ημιτελική σειρά με 26.63 και πέρασε ως έκτη συνολικά στον αυριανό τελικό, στο Ντέμπρετσεν. Η επίδοση της νεαρής πρωταθλήτριας βελτιώνει το πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε η Ειρήνη Καβαρνού με 26.73, από τις 7 Αυγούστου 2009, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον Αλιμο.

Πέμπτη η Ελλάδα στα 4Χ100μ. ελεύθερο γυναικών
Την πέμπτη θέση με ακόμη ένα πανελλήνιο ρεκόρ κατέλαβε η ελληνική ομάδα 4Χ100μ. ελεύθερο γυναικών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης του Ντέμπρετσεν.
Οι Νόρα Δράκου, Θεοδώρα Γιαρένη, Νέρι Νιαγκουάρα και Κρίστελ Βουρνά τερμάτισαν σε 3:42.09, βελτιώνοντας κατά ένα δευτερόλεπτο το ρεκόρ που είχαν σημειώσει στον πρωινό προκριματικό (3:43.09).
Παράλληλα, η χώρα μας αύξησε τις ελπίδες της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, όπου θα μετάσχουν οι πρώτες δώδεκα ομάδες του περσινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και άλλες τέσσερις με βάση το χρόνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters