Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πινγκ Πονγκ: Τουρνουά για μικρούς μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων της Πάτρας

Πινγκ Πονγκ: Τουρνουά για μικρούς μαθητέ...

Την Κυριακή 27 Μαϊου στο "Δ. Τόφαλος"

Τουρνουά για μικρούς μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων της Πάτρας, διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με σωματεία της πόλης μας, την Κυριακή 27 Μαϊου. Το τουρνουά έχει ως σκοπό να γνωρίσουν όσο περισσότερα παιδιά γίνεται το άθλημα του πιγκ-πογκ και να τους δωθεί η ευκαιρία να διασκεδάσουν μέσα από τον αθλητισμό.
Όσα παιδιά ενδιαφέρονται θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο σχολείο τους και τα σχολεία θα πρέπει να στείλουν τις δηλώσεις στη Τ.Ε. μέχρι την Πέμπτη 24/5.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε έξι κατηγορίες, ανάλογα με τη τάξη, που είναι οι παρακάτω:
1. Μαθητές Α΄  Β΄  Δημοτικού
2. Μαθητές Γ΄  Δ΄  Δημοτικού
3. Μαθητές Ε΄ ΣΤ΄ Δημοτικού
4. Μαθήτριες Α΄ Β΄ Δημοτικού
5. Μαθήτριες Γ΄ Δ΄ Δημοτικού
6. Μαθήτριες Ε΄ ΣΤ΄ Δημοτικού

Επειδή στόχος στους αγώνες αυτούς είναι η συμμετοχή και όχι ο πρωταθλητισμός, είναι σημαντικό  το γεγονός ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια από την Τ.Ε., όλα τα παιδιά να παίξουν όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες. Γι' αυτό η 1η φάση θα γίνει σε ομίλους, με τους δύο πρώτους κάθε ομίλου να συνεχίζουν για τα νοκ-άουτ, ενώ ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών και το διαθέσιμο χρόνο, μπορεί και οι ηττημένοι των ομίλων να μπουν σε αγώνες παρηγοριάς.

Οι αγώνες θα διεξαχούν στη κεντρική σάλα  του ΠΕΑΚ Τόφαλος.

Στους νικητές, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες θα μοιραστούν προϊόντα της χορηγού εταιρίας ΧΕΝΙΑ και του αθλητή του Προμηθέα Μαγκούτα Γιάννη, ενώ αθλητικό υλικό για τη διοργάνωση προσφέρει το κατάστημα αθλητικών ειδών gp sports.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΕΡΑ Πάτρας και το thebest.gr.
H Τοπική Επιτροπή θέλει  και δημοσίως να ευχαριστήσει τους παραπάνω  χορηγούς, που βοηθούν ώστε να είναι πραγματοποιήσιμες τέτοιες διοργανώσεις.

* Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α.  Δυτικής Ελλάδος ανακοινώνει ότι λόγω προβλημάτων που παρουσιάστηκαν σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής μέσω των σχολείων, για το "Ανοικτό Τουρνουά Μαθητών και Μαθητριών Δημοτικών Σχολείων", οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται με ευθύνη των γονέων στη γραμματεία της Τοπικής Επιτροπής στο τηλέφωνο - φαξ 2610 335141, στο e-mail [email protected], ή στο στάδιο των αγώνων κατά τις παρακάτω ώρες προσέλευσης ανα κατηγορία:

Μαθητές και μαθήτριες Ε΄, Στ΄: προσέλευση 09:00

Μαθητές και μαθήτριες Γ΄, Δ΄: προσέλευση 10:00

Μαθητές και μαθήτριες Α΄, Β΄: προσέλευση 11:00

Η ώρα προσέλευσης ισχύει γιά όλους τους συμμετέχοντες, είτε έχουν δηλώσει συμμετοχή στη γραμματεία της Τ.Ε., είτε θέλουν να δηλώσουν στο στάδιο των αγώνων.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι αγώνες αφορούν όλους του μαθητές και μαθητριες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πατρέων και θα γίνουν τη Κυριακή 27/5/2012, στη κεντρική σάλα του ΠΕΑΚ Τόφαλος στα Μποζαϊτικα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters