Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

"Κλείδωσε" πλέι οφ η Παναχαϊκή! Ισοπαλία 1-1 με την Καλλονή στην Αγυιά

"Κλείδωσε" πλέι οφ η Παναχαϊκή...

Ο ένας βαθμός ήταν αρκετός για να φέρει την πατρινή ομάδα μέσα στον στόχο της

Ισοπαλία 1-1 έληξε το ντέρμπι στην Αγυιά, μεταξύ της Παναχαϊκής και της Καλλονής. Ο βαθμός που "τσίμπησαν" οι "κοκκινόμαυροι", δίνει και μαθηματικά στην πατρινή ομάδα μια θέση στα πλέι οφ ανόδου.

Το σκορ της αναμέτρησης (0-1), άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στην εκπνοή του α' ημιχρόνου ο Ντος Σάντος, μετά απο κακή συννενοήση του τερματοφύλακα της Παναχαϊκής Χρήστου Πουρή με τον αμυντικό Θεοδωρέλη.

Στο β' μέρος, η Καλλονή είχε κλειστεί αμυντικά και η πατρινή ομάδα πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο η μπάλα δεν της έκανε το χατήρι. Στο μεταξύ στο 67' αποβλήθηκε απο τον αγώνα με απευθείας κόκκινή ο τερματοφύλακας των νησιωτών Μάππας για ανατροπή του Ατματζίδη, λίγο έξω απο την περιοχή. Ο Τσεμπερίδης εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα  έφυγε άουτ.

Λίγα λεπτα αργότερα, στο 79' ο Φουρτάδο με απευθείας σουτ απο φάουλ, φέρνει στην Παναχαϊκή το γκολ που ήθελε για την ισοφάριση σε 1-1.

Ο χρόνος πια κυλούσε αντίστροφα, με τον διαιτητή να δίνει 8 λεπτά καθυστερήσεις. Σε αυτό τον χρόνο, η ομάδα της Καλλονής "έχασε" έναν ακόμα παίκτη καθώς ο Χατζόπουλος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Γιάννης Παπακώστας): Πουρής, Κοιλιάρας, Ιωάννου, Άντονι (60' Ουατταρά), Ουρτάδο, Φουρτάδο, Ντίνας, Μαπούκου (60' Ατματζίδης), Θεοδωρέλης, Τσεμπερίδης, Σπίνουλας.
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Κριπιντίρης, Καρακώστας, Χωριανόπουλος, Μήτσης, Χατζόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζινιο (64' Τραορέ)), Ντος Σαντος, Μανούσος (88' Ταρακούλσκι), Μανουσάκης (79' Σουλογανης).

* Περίπου 2000 φίλοι της πατρινής ομάδας, παρακολούθησαν την αναμέτρηση με την Καλλονή.

* Ο αντιπρόεδρος της Football League και εκπρόσωπος της Καλλονής Στέλιος Σφακιανάκης βρέθηκε στο γήπεδο της Αγυιάς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής
* Βύζας-Πανσερραϊκός 0-1 (73΄ Καρασαλίδης σουτ),
* Βέροια-Ηρακλής Ψαχνών 2-0 (6΄ Κάντι σουτ, 73΄ Μπαργκάν σουτ, στο 89΄ δοκάρι ο Κάντι),
* Πανθρακικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-1 (7΄ σουτ, 77΄ Μπαϊκαρά, 11΄ Χρήστου σουτ, 84΄ Σουλτανίδης σουτ, στο 8΄ και στο 38΄ δοκάρι ο Σουλτανίδης, στο 15΄ δοκάρι ο Μίνγκας-30΄ Στεργίδης σουτ),
* Πιερικός-Φωκικός 2-2 (59΄ Ρούσεφ φάουλ, 71΄ Κουτσοσπύρος σουτ-45΄+2΄ Κωστόπουλος σουτ, 74΄ πεν. Κανελλόπουλος),
* Καλλιθέα-Αναγέννηση Επανομής 4-1 (7΄ Σταύρου κεφ., 14΄ κεφ. και 64΄ σουτ Μαρουκάκης, 85΄ Ματσούκας σουτ, στο 18΄ δοκάρι ο Μαρουκάκης-27΄ Πολίτης σουτ),
* Λάρισα-Αγροτικός Αστέρας 4-1 (70΄ Γκρούμπιεσιτς κεφ., 75΄ Βενετίδης φάουλ, 88΄ Πλιάγκας σουτ, 90΄ Παπαγεωργίου σουτ-42΄ Καρακατσάνης φάουλ).
* Ο Πλατανιάς κερδίζει 3-0 ά.α. τον Διαγόρα και ο Θρασύβουλος 3-0 ά.α. τον Εθνικό Αστέρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters