Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Α2 χαντμπολ: Παρέμεινε και μαθηματικά η Ακαδημία

Α2 χαντμπολ: Παρέμεινε και μαθηματικά η Ακαδημία

Επικράτησε 31-20 του Πανιωνίου

Αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό του αγώνα για την νίκη και μόνον μπήκαν στον αγώνα οι παίκτες της Ακαδημίας και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο, όπου το σφύριγμα της λήξης του αγώνα τους βρήκε νικητές με ευρύ σκορ 31-20 επί του Πανιωνίου. Οι παίκτες του Σάκη Παπαγιαννόπουλου δεν άφησαν κανένα περιθώριο ανάπτυξης του παιχνιδιού των αντιπάλων και με όπλο κυρίως την άμυνα,  πήραν μια διαφορά ασφαλείας στο σκορ δέκα τερμάτων, όπου επέτρεψε στον προπονητή τους να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του.

Ο προπονητής των πρασίνων Σάκης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε: "Ήταν ένα πονηρό παιχνίδι που χρειαζόμασταν την νίκη για να εξασφαλίσουμε την σωτηρία μας και μαθηματικά. Θέλω να συγχαρώ και δημόσια τους αθλητές μου που με ακολούθησαν και με πίστεψαν μέχρι το τέλος και καταφέραμε να παραμερίσουμε τα μεγάλα προβλήματα(απουσίες από τραυματισμούς και τιμωρίες)  που είχαμε φέτος και η ομάδα σώθηκε τελικά".
Τα 10λεπτα:6-3,12-4,16-6,24-11,28-15,31-20.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ(Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ): Α. Διαμαντόπουλος, Παπαπαύλου, Σακελλαρόπουλος 3, Καλούδης 2, Τριανταφύλλου 1, Β. Σινούρης 4, Τρουπής 10, Σ. Παπαγιαννόπουλος 8, Κ. Διαμαντόπουλος, Δεμίρης 2, Καραβανίδης, Κότσιρας, Φίντζος, Παναγιωταρόποπυλος 1.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΤΑΡΑΦΛΕΞ
"Παρακολουθώντας τα τελευταία γεγονότα σχετικά με τις μηνύσεις που έγιναν με αφορμή το τάραφλεξ θέλουμε να δηλώσουμε ότι το αθλητικό κίνημα της περιοχής μας  θα πρέπει ενωμένο να αντιμετωπίζει κάθε πρόβλημα που τελικό αποδέκτη έχει τον αθλητικό κόσμο της πόλης μας. Στην προκειμένη περίπτωση μπορεί οι υπάλληλοι του ΠΕΑΚ να είναι αφημένοι στον ΄΄αυτόματο πιλότο΄΄  από την πολιτεία, δεν παύουν όμως να είναι μέλη της κοινωνίας μας που όλοι από κοινού έχουμε για τον αθλητισμό έναν κοινό στόχο. Θεωρούμε ότι η επιλογή των μηνύσεων δεν είναι λύση, πρέπει να αποσυρθούν και τέλος συμπαραστεκόμαστε στον Ανδρέα Κόγκα που μπλέχτηκε χωρίς να φταίει ακολουθώντας οδηγίες της  ΟΧΕ λόγω του  θεσμικού του ρόλου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters