Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Με θετικό πρόσιμο ο φετινός απολογισμός της ομαδας πόλο του ΝΟΠ

Με θετικό πρόσιμο ο φετινός απολογισμός ...

Μια νεανική ομάδα που εν μέσω πολλών οικονομικών προβλημάτων παρέμεινε στην Α1 Εθνική

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τη χρήση του Εθνικού κολυμβητηρίου Πατρών, κατά τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, πέτυχε την παραμονή του στην Α1 κατηγορία της Υδατοσφαίρισης.

Η επιτυχημένη αυτή παρουσία της ομάδας πόλο ανδρών στηρίχθηκε κατά κύριο λόγο στο ζήλο, και την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι αθλητές και οι προπονητές. Η προσφορά όλων τίμησε τα χρώματα τους ιστορικού συλλόγου και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Ο ΝΟΠ φέτος παρουσίασε ήταν μια από τις πιο νεανικές ομάδες του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα έδωσε έμφαση στην αξιοποίηση αθλητών που προέρχονται από τις ακαδημίες του και προσπάθησε να βελτιώσει την λειτουργία όλων των επί μέρους ομάδων υποδομής.

"Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές που στηρίζουν τις προσπάθειες του Ομίλου για την ανάπτυξη του Ναυταθλητισμού στη πόλη μας και βοηθούν τους αθλητές και αθλήτριες μας να χαρίζουν ακόμα περισσότερες διακρίσεις" αναφέρουν οι διοικούντες του ΝΟΠ.

* Να σημειωθεί ότι οι νεαροί αθλητές του ΝΟΠ, Τοράκης Γιώργος Φύκουρας Ιάσωνας και Γκότσης Παναγιώτης έχουν κληθεί να παρουσιαστούν για την στρατιωτική τους θητεία μέσα στο Μάϊο. Προσπάθειες καταβάλλονται από τον ΝΟΠ ώστε να υπηρετήσουν ως αθλητές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters