Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Άπαντες παρόντες στη συνάντηση παραγόντων για την ανάπτυξη του χαντμπολ

Άπαντες παρόντες στη συνάντηση παραγόντω...

Κοινή διαπίστωση, αυτά που τους «ενώνουν» είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τους «χωρίζουν»

Ήταν όλοι εκεί. «Για πρώτη φορά», όπως είπε και ο αρχαιότερος της παρέας, Μίμης Κολοκυθάς, στο γνωστό αθλητικό στέκι Porto Fino στο Κουκούλι, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Τ.Ε. Χειροσφαίρισης Πελοποννήσου, Ανδρέα Κόγκα.

Σκοπός της συνάντησης, να «σπάσει» ο πάγος και να συζητήσουν για το σήμερα και το αύριο του αθλήματος, να προγραμματίσουν και να συνεργαστούν όλοι μαζί. Κοινή διαπίστωση, αυτά που τους «ενώνουν» είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τους «χωρίζουν».

Παρόντες άπαντες: Οι παλαίμαχοι, Μίμης Κολοκυθάς, Αντώνης Οικονόμου, Γρηγόρης Κουλουμπής, Σοφία Αντωνακοπούλου, ο αρχιδιαιτητής Γιώργος Νικολάου, οι διαιτητές Αλέκος Μετζελόπουλος, Χρήστος Τσακανίκας, οι κριτές Παντελής Αθανασίου, Φωτεινή Μούρτζη, Μαρία Ανδρικοπούλου, το αρχαιότερο σωματείο handball της Αχαΐας, η Ακαδημία των Σπορ με τους Γιάννη Παπαγιαννόπουλο, Κώστα Διαμαντόπουλο, Γιάννη Σταθόπουλο, το νεότερο σωματείο Ελπίδες Πάτρας με τους Ανδρέα Καραβέλα, Άκη Λιβιέρη, το Αίγιο με τους Μιχάλη Μπέσκο, Γιώργο Παπανικολάου, Τάκη Καρακίτσο, και η Ορμή Λουξ με τους Ανδρέα Κόγκα και Σάκη Γιακουμέλο (αμφότεροι και με την ιδιότητά τους ως μέλη της Τ.Ε.).

Επόμενη συνάντηση σύντομα, με πολύ περισσότερους και ανοικτή ατζέντα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters