Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα για την επάνοδο στη Super League

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή απευθύνει κάλεσ...

"Kάλεσμα προς όλους τους αχαιούς φιλάθλους να κατακλύσουν το γήπεδό μας και στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με την Καλλονή"

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  απέχει  μια ανάσα από την επάνοδό της στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Το ΔΣ της  Παναχαϊκής Γυμναστικής Ενωσης, παρά το γεγονός ότι δικαιούται να έχει παράπονα από την στάση της ΠΑΕ Παναχαϊκή απέναντί της, διότι  δεν έχουν τηρηθεί εκ μέρους της ΠΑΕ τα μόλις προ ολίγων μηνών συμφωνηθέντα σε οικονομικό επίπεδο, αισθάνεται την υποχρέωση να απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους αχαιούς φιλάθλους να κατακλύσουν  το γήπεδό μας και στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με την Καλλονή, αλλά και στα παιχνίδια για τα πλέι οφ που θα επακολουθήσουν και να ενισχύσουν  την ομάδα μας, ούτως ώστε να  επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της επανόδου της Παναχαϊκής στην SUPERLEAGUE.

Η Παναχαϊκή είναι πάνω από πρόσωπα  και  καταστάσεις και στο σημείο που βρισκόμαστε δεν έχουμε  να σκεφθούμε τίποτε άλλο πέραν της  επιτυχίας της. Προέχει η ομάδα να πάει στις καθοριστικές μάχες που απομένουν ενωμένη σαν γροθιά. Ολα τα υπόλοιπα μπαίνουν προς το παρόν στο περιθώριο.

Πάμε, λοιπόν, όλοι στο γήπεδο τώρα, αρχής γενομένης από την Κυριακή. Ο κόσμος της Παναχαϊκής  έχει μνήμη,  δεν ξεχνά και ξέρει να αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, όμως ταυτόχρονα έχει και το ψυχικό μεγαλείο να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση για χάρη της ομάδας, να ξεπεράσει την πικρία του για θλιβερά γεγονότα του παρελθόντος και με την τεράστια δύναμη ψυχής και φωνής που διαθέτει,  να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο και να βροντοφωνάξει για το καλό της ομάδος και μόνον".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters