Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πανελλήνιος αγώνας Αλεξίπτωτου Πλαγιάς στο Σανταμέρι

Πανελλήνιος αγώνας Αλεξίπτωτου Πλαγιάς σ...

Στον αγώνα έλαβαν μέρος αεραθλητές από Πάτρα, Αγρίνιο, Φωκίδα, Καλαμάτα και Αθήνα

Πραγματοποιήθηκε με αρκετή επιτυχία στο Σαντομέρι, αντίστοιχα ο πανελλήνιος αγώνας Αλεξίπτωτου Πλαγιάς που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων (Ο.Τ.Α.Δ.), στην τοπική Κοινότητα Σανταμερίου και τη Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας υπό την αιγίδα και πλήρη συμπαράσταση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Στον αγώνα έλαβαν μέρος αεραθλητές από Πάτρα, Αγρίνιο, Φωκίδα, Καλαμάτα και Αθήνα, που πραγματοποίησαν πτήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Με την επιτυχημένη διεξαγωγή της παραπάνω αθλητικής εκδήλωσης ανοίγει και πάλι, μετά από πολλά χρόνια ευοίωνη προοπτική της διοργάνωσης σε αυτήν την ιδανική για πτήσεις περιοχή μεγάλων αθλητικών «δρωμένων» και διευρύνονται οι δυνατότητες για ποικίλες αεραθλητικές δράσεις.

Ιδιαίτερα θετικό γεγονός προς την κατεύθυνση αυτή είναι η διαμόρφωση της νέας «πίστας» απογείωσης, που είναι κατάλληλη όσον αφορά στο μέγεθος και στον προσανατολισμό και πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας προκειμένου να πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές, αγωνιστικές και πτήσεις αναψυχής στην περιοχή.

Το εντυπωσιακό και φαντασμαγορικό αυτό άθλημα με τις ριψοκίνδυνες πτήσεις των αθλητών που συμμετείχαν σε αυτό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει αρκετός κόσμος που επισκέφθηκε το όμορφο Σανταμέρι.
Μετά το πέρας των πτήσεων ακολούθησε χορευτική παράσταση από το Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο Πάτρας και ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας παρέθεσε δείπνο προς τιμή των αθλητών.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο βουλευτής του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Νταβρής Γεώργιος, οι αντιδήμαρχοι Νικολάου Χρήστος, Κανελλόπουλος Κανέλος, Γεωργακόπουλος Παναγιώτης,  Καούρης Βασίλειος, ο πρόεδρος του Ο..Τ.Α.Δ Μπαχράς Ξενοφώντας καθώς επίσης και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δυμαίων Πατρούλα Κοκκίνη. Το «παρών» στην όμορφη διοργάνωση έδωσαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μπαρμπούνης Δημήτρης, Μετζελόπουλος Χρήστος, Στεργιόπουλος  Αγγελος, Νιφόρας Γιώργος καθώς και οι πρόεδροι της τοπικής  κοινοτήτας Σανταμερίου Φωτόπουλος Χρήστος, Ματαράγκα Δημόπουλος Σπύρος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters