Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Συγχαρητήρια απο την ΠΑΕ Παναχαϊκή στους παίκτες της και στη διαιτησία

Συγχαρητήρια απο την ΠΑΕ Παναχαϊκή στους...

"Ήττα λόγω κούρασης στις Σέρρες" αναφέρει σε ανακοίνωσή της

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή συνεχάρη ποδοσφαιρικό τμήμα και διαιτητές παρά την ήττα (3-1) στις Σέρρες. Σε ανακοίνωσή της ανέφερε:
«Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θέλει να δώσει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της και σε όλο το προπονητικό τμήμα (προπονητές –φυσιοθεραπευτές – φροντιστές) για την εκπληκτική πορεία μέχρι σήμερα.

Η ποδοσφαιρική μας ομάδα με μείον 7 βαθμούς ( η βρώμικη τιμωρία μείον 5 βαθμοί και οι μείον 2 βαθμοί του Εθνικού Αστέρα) είναι βέβαιο ότι θα είχαμε κατακτήσει μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις μετά το σερί των 9 συνεχόμενων νικών που αποτελούν ρεκόρ νικών στην ιστορία της Παναχαϊκής.

Η σημερινή ήττα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην κούραση των παικτών μας οι οποίοι ταξίδευαν επί 10 ώρες αφού παρουσιάστηκε απρόβλεπτο πρόβλημα για πρώτη φορά στο ιδιόκτητο πούλμαν της ομάδας και χρειάστηκε να περιμένουν 3 ώρες για να έρθει νέο πούλμαν και να τους μεταφέρει στις μακρινές Σέρρες , όπου έφθασαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Όσο οι δυνάμεις τους, τους επέτρεπαν προηγούντο 1-0 με ένα καταπληκτικό γκολ αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας αλλά τελικώς ήρθε η ήττα από την ομάδα του Πανσερραϊκου για την οποία το παιχνίδι ήταν ο απόλυτος τελικός στην προσπάθεια που κάνει για να προλάβει τα play-off.

Η ήττα αυτή κάποτε θα ερχόταν και είναι προτιμότερο που ήρθε τώρα και όχι τότε που στη ουσία θα κρινεται η άνοδος.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ζητάει από τους οπαδούς της την Κυριακή να γεμίσουν το γήπεδο της Αγυιάς για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την οριστική είσοδο στα play-of και να επιβραβεύσουμε την τιτάνια προσπάθεια των παικτών μας όλη την χρόνια .

Την Κυριακή πρέπει να δει όλη η Ελλάδα (το παιχνίδι είναι τηλεοπτικό) την πραγματική δύναμη της Παναχαϊκής που είναι ο κόσμος της και γιατί η ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής πρέπει να είναι στην Super League και να μείνει εκεί για πάντα.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θέλει να δώσει τα θερμότερα συγχαρητήρια στον εκ των κορυφαίων ελλήνων διαιτητών κ. Μάνταλο για την διαιτησία του, τα ίδια συγχαρητήρια δίνει και στους βοηθούς του (Τουμπακαρης ,Ταρανας) και θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση του Πανσερραϊκου και τον κόσμο για την υποδοχή που επιφύλαξαν στον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Κούγια και στον προπονητή μας κ. Παπακώστα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters