Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Βαζουν μπροστά τις μηχανές για την "Ανάβαση Πλατάνι 2012"

Βαζουν μπροστά τις μηχανές για την "...

Έφτασαν τις 61 οι συμμετοχές από οδηγούς όλης της χώρας

Παρά την πολιτική  κατάσταση που διανύουμε και φυσικά  ην οικονομική κρίση της εποχής  ο αριθμός των συμμετοχών στην  κλασική πια Ανάβαση Πλατάνι (Πιτίτσας) 2012 είναι μεγάλος δείχνοντας το μεγαλείο του συγκεκριμένου αγώνα..
Εξήντα μία (61) συμμετοχές από όλη την  Ελλάδα, θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους για μια ακόμη φορά τον ΑΟΠ και την Πάτρα.

Συμμετέχουν όλα τα γνωστά ονόματα που διεκδικούν τα πρωταθλήματα  Αναβάσεων Ελλάδος για το 2012 και αναμένονται συγκλονιστικές  μονομαχίες ανάμεσα στους διεκδικητές σε όλες τις κατηγορίες.

Οι επίσημες δοκιμές θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις 11 το πρωί και ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 10 το πρωί.
Η κυκλοφορία   από το Πλατάνι για τα χωριά Αργυρά, Σελλά, Πιτίτσα θα διακοπεί το Σάββατο στις 10.00πμ ενώ την Κυριακή στις 7.30 πμ.

* Προσβάσεις θεατών θα βρείτε στο www.aop.gr ενώ η  μεταφορά στην διαδρομή την Κυριακή θα γίνει όπως κάθε χρόνο με λεωφορεία που θα διαθέσει ο ΑΟΠ ως τις 9.30 από την γέφυρα στην είσοδο του χωριού Πλατάνι.
* Παρακαλούνται οι φίλοι θεατές να  υπακούουν στις υποδείξεις της Αστυνομίας και των αρμοδίων Κριτών για την  ασφάλεια τους και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters