Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έκαναν επιτυχία οι Ανήσυχοι εν Πλω στην "Πολιτεία" με την "Τρελή Πολυκατοικία"- Δείτε φωτό

Έκαναν επιτυχία οι Ανήσυχοι εν Πλω στην ...

Μικροί και μεγάλοι θεατές απόλαυσαν τους 18 μικρούς ηθοποιούς, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις της παιδικής θεατρικής ομάδας των ΑΝΗΣΥΧΩΝ ΕΝ ΠΛΩ, το Σαββατοκύριακο, στο θέατρο του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Μικροί και μεγάλοι θεατές απόλαυσαν τους 18 μικρούς ηθοποιούς, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην ερμηνεία των ρόλων τους.

Η ικανοποίηση στο τέλος κάθε παράστασης ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων. Οι κόποι και η προσπάθεια, που το προηγούμενο διάστημα κατέβαλε η θεατρική ομάδα, ανταμείφτηκαν με τα συγχαρητήρια που εισέπραξαν από τους θεατές.

Περήφανοι ήταν και οι συντελεστές της παράστασης και η ομάδα στήριξης των ΑΝΗΣΥΧΩΝ ΕΝ ΠΛΩ. Η σκηνοθεσία, το σκηνικό, τα ζωγραφισμένα κοστούμια, τα περίεργα καπέλα, το μακιγιάζ, ο ήχος, το παιχνίδι των φώτων, όλα συνεργάστηκαν στην κατεύθυνση της δημιουργίας μιας όμορφης, χρωματιστής ατμόσφαιρας, όπως ταίριαζε στην «ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ» του Γ. ΞΑΝΘΟΥΛΗ. Τα ζώα της ζούγκλας επί σκηνής, ήταν μια όμορφη έκπληξη για τα παιδιά. Εκείνο, όμως που τα παρέσυρε, ήταν τα τραγούδια, την μουσική των οποίων συνέθεσε ο μαέστρος Θεμιστοκλής Δράμης, ειδικά για την παράσταση. Η ελευθερία του χώρου της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ μέσα στο πράσινο και τα λουλούδια και τα αναψυκτικά που προσφέρθηκαν μετά από τις παραστάσεις, βοήθησαν στην προσέγγιση και την συζήτηση των μεγάλων θεατών με τους συντελεστές και την συνεύρεση στο παιχνίδι των μικρών θεατών με τους ηθοποιούς.

Ένα μπράβο είναι λίγο για τους μικρούς, για την υπευθυνότητα και την συνέπεια, με τις οποίες αντιμετώπισαν την διαδικασία και την τελική ευθεία του όλου εγχειρήματος, αλλά και για τους μεγάλους που φρόντισαν με αγάπη κάθε λεπτομέρεια. Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον Παναγιώτη Μουλίνο, θα αποτελέσει εξαιρετική συνοδεία στις αναμνήσεις μας, στο μέλλον.

Τα πράγματα, όμως δεν τελειώνουν εδώ. Τον Ιούνιο, μετά το τέλος των σχολείων, ανανεώνεται το ραντεβού για 2 ακόμα παραστάσεις, σε ανοικτό χώρο, με την ίδια ευχόμαστε, επιτυχία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture