Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

«Η Αρχιτεκτονική της Τραπεζικής Εποπτείας μετά την Κρίση»

«Η Αρχιτεκτονική της Τραπεζικής Εποπτεία...

Ομιλητής στην ΕΕΔΕ ο Δρ. Αριστογείτων Καπερώνης, πρώην στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Λειτουργία Τραπεζών στο Σύγχρονο Οικονομικό Περιβάλλον» που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων, θα δώσει ομιλία αυτό το Σάββατο, 19 Μαΐου 2012 ο Δρ. Αριστογείτων Καπερώνης με θέμα «Η Αρχιτεκτονική της Τραπεζικής Εποπτείας μετά την Κρίση».

Ο Δρ. Καπερώνης είναι Οικονομολόγος και πρώην στέλεχος Εθνικής Τράπεζας με μακρά θητεία στις μονάδες Οικονομικών Μελετών και Χρηματοδότησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (1974 - 2007). Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό (Masters in Economics of Finance), είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος, με εξειδίκευση σε θέματα Χρηματοδοτήσεων και Διαχείρισης Πιστωτικών Κινδύνων.

Διετέλεσε επί μακρόν συνεργάτης της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων στην εκπαίδευση τραπεζικών και επιχειρηματικών στελεχών στους τομείς της Χρηματοδότησης Επιχειρήσεων, Διαχείρισης Πιστωτικών Κινδύνων και Asset & Liability Management.

Η ομιλία ειναι προγραμματισμένη απο τις 10:30 εως τις 15:00 και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Πάτρα, Πλατεία Πίνδου 1, Αγίου Ανδρέου & Γούναρη.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 70€. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά