Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Σουμάχερ: Ο δεύτερος πλουσιότερος αθλητής στον κόσμο

Σουμάχερ: Ο δεύτερος πλουσιότερος αθλητή...

Με έσοδα 631 εκ. ευρώ

Το γεγονός ότι ένας αθλητής μπορεί να έχει αποκτήσει τόσα πολλά χρήματα και τόσο μεγάλη δύναμη μπορεί να είναι αποκρουστικό για πολλούς, όμως η περίπτωση του Μίχαελ Σουμάχερ (με έσοδα 631 εκ. ευρώ) ίσως αποτελεί εξαίρεση δεδομένων των όσων έχει πετύχει στην φόρμουλα 1 και των 20 και πλέον χρόνων της ενασχόλησής του με το σπορ. Ο Μίχαελ Σουμάχερ είναι επίσημα ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο.

Ο Αμερικανός παίκτης του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς, ξεπερνά τον Γερμανό πιλότο της φόρμουλα 1 κατά περίπου 36 εκατομμύρια ευρώ με συνολικά κέρδη που φθάνουν στα 667.000.000 ευρώ έναντι 631 εκατομμυρίων ευρώ του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της φόρμουλα 1.
Άλλα πρόσωπα από τον αθλητικό χώρο, τα οποία επίσης έχουν κερδίσει σημαντικά ποσά στην καριέρα τους, είναι ο παλαίμαχος Αμερικανός μπασκετμπολίστας Μάικλ Τζόρνταν με 396 εκατομμύρια ευρώ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ € 198 εκατομμύρια ευρώ. Τους οποίους ο «Σούμι» υπερνικά με σχετική ευκολία.
Όσον αφορά στην φόρμουλα 1, οι Φερνάντο Αλόνσο και Τζένσον Μπάτον έχουν μεγάλο προβάδισμα έναντι των υπολοίπων με έσοδα που φθάνουν τα 122.000.000 ευρώ ο καθένας, όταν ο Λιούις Χάμιλτον έχει κερδίσει περίπου τα μισά.
Το γεγονός ότι ένας αθλητής μπορεί να έχει αποκτήσει τόσα πολλά χρήματα και τόσο μεγάλη δύναμη μπορεί να είναι αποκρουστικό για πολλούς, όμως η περίπτωση του Μίχαελ Σουμάχερ ίσως αποτελεί εξαίρεση, δεδομένων των όσων έχει πετύχει στην φόρμουλα 1 και των 20 και πλέον χρόνων της ενασχόλησής του με το σπορ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters