Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Θεατρικές δράσεις στην Πρωτοπορία

Θεατρικές δράσεις στην Πρωτοπορία

Από αυτό το Σάββατο και για όλο το Μάιο θα πραγματοποιηθούν ανοιξιάτικα δρώμενα τέχνης για τα παιδιά στο Πατρινό βιβλιοπωλείο της οδού Γεροκωστοπούλου

Ανοιξιάτικες δράσεις τέχνης και θεατρικό παιχνίδι για παιδιά 7 έως 11 χρόνων θα φιλοξενηθούν στο βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία στην οδό Γεροκωστοπούλου από αυτό το Σάββατο 28 Απριλίου και για τρία Σάββατα μέσα στο μήνα Μάιο.

Φοιτητές και φοιτήτριες του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών, θα παρουσιάσουν δράσεις «πολύτεχνες» και θα εμψυχώνουν τη συνάντηση θεατρικού παιχνιδιού των παιδιών. Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης στη Διδακτική Θεατρικών Τεχνών με την επιστημονική ευθύνη και εποπτεία της Μάρως Γαλάνη σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο.

Το πρόγραμμα των δράσεων θα έχει ως εξής, Σάββατο 28 Απριλίου ώρα 12.00 -13.30  «Η ντενεκεδούπολη», Σάββατο 12 Μαΐου ώρα 12.00 -13.30  «Μέσα στο νερό δασκάλα», Σάββατο 19 Μαΐου ώρα 12.00 -13.30  «Των τραγουδιών οι δράσεις» και Σάββατο 26 Μαΐου ώρα 12.00-13.30   «Ο μύθος της Περσεφόνης».

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture