Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δήμος Πατρέων: Κάλεσμα στους Πατρινούς για την αποψινή κινητοποίηση για την Αχαϊκή

Δήμος Πατρέων: Κάλεσμα στους Πατρινούς γ...

Οι τοπικοί φορείς θα διαμαρτυρηθούν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Κάλεσμα προς τους πολίτες να συμμετάσχουν στην αποψινή κινητοποίηση διαμαρτυρίας για την υπόθεση της Αχαϊκής Τράπεζας, απευθύνει ο Δήμος Πατρέων με ανακοίνωσή του. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 6.30 το απόγευμα έξω από το Ναό του Αγίου Διονυσίου, ώστε όλοι οι συγκεντρωμένοι να κατευθυνθούν έξω από το κλειστό της ΕΑΠ, όπου μιλά απόψε στις 7.30 ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής:

«Στη διάρκεια έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποίησαν χθες οι τοπικοί φορείς διαπίστωσαν ότι οι τραγικές συνέπειες που βιώνουν οι δανειολήπτες και οι μεριδιούχοι από το κλείσιμο της Αχαϊκής Τράπεζας δεν έτυχαν της ανταπόκρισης που ανέμεναν από την πλειοψηφία των κομμάτων και των πολιτικών αρχηγών μέχρι σήμερα.

Κατόπιν αυτού, δρομολογείται η έναρξη κινητοποιήσεων σύμφωνα με όσα έχουν αποφασίσει ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο και οι τοπικοί φορείς, προκειμένου να υπάρξουν δεσμεύσεις εκ μέρους των πολιτικών κομμάτων και των  αρχηγών τους στα δίκαια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας.

Σήμερα  διοργανώνεται από τους φορείς η πρώτη από τις συγκεντρώσεις που αποφασίστηκαν στην έκτακτη σύσκεψη, με αφορμή την ομιλία

του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα κ. Ευάγγελου Βενιζέλου. Το ίδιο θα επαναληφθεί για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς που θα αποφύγουν τη συνάντηση με τους φορείς και να πάρουν σαφή θέση στο πρόβλημα της Αχαϊκής Τράπεζας.

Οι τοπικοί φορείς, οι δανειολήπτες και οι μεριδιούχοι της Αχαϊκής, και το προσωπικό των επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα από το κλείσιμο της Τράπεζας, καλούνται στην προσυγκέντρωση που θα γίνει στις 18.30 στον προαύλιο χώρο του Ι. Ναού Αγίου Διονυσίου.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις