Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πολύτιμοι βαθμοί για τις Ελπίδες Πάτρας

Πολύτιμοι βαθμοί για τις Ελπίδες Πάτρας

Επικράτησαν 28-24 του Ιωνικού Ν.Φ.

Με πολύ καλή εμφάνιση οι Ελπίδες Πάτρας πήραν δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι στην ιστορική ομάδα του Ιωνικού Φιλαδέλφειας με 28-24, απέναντι σε ένα χαντμπολικό και νεανικό σύνολο το οποίο έτρεχε  ακατάπαυστα για εξήντα λεπτά.
Το κλειδί της νίκης της πατρινής ομάδας ήταν η θέληση για την νίκη, η οποία έκρυψε τα πολλά προβλήματα απουσιών, γεγονός που προβληματίζει τους τελευταίους δύο μήνες με αποτέλεσαμα το βάρος να έχει πέσει σε λίγους παίκτες, και να υπάρχουν διακυμάνσεις στην αποδοσή τους.

Ο τεχνικός των Ελπίδων, Ανδρέας Καραβέλας, τόνισε: "Ηταν ένα παιχνίδι επικίνδυνο λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και των απουσιών μας , αλλά όταν μιλάει η καρδιά και εγωισμός της νίκης κάτι που για μένα είναι ο σημαντικότερος παράγοντας στον αθλητισμό , κάνεις τα δύσκολα να φαίνονται λίγο πιό εύκολα. Πολλά συγχαρητήρια  στα παιδιά και στους συνεργάτες μου για την εμφάνιση της ομάδος.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι το επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με το ισχυρό Κορωπί θα είναι ο τελικός των τελικών , το απτέλεσμα του οποίου θα κρίνει πολλά για την παραμονή μας στην κατηγορία. Για αυτό θα πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά και να πάμε να τα δώσουμε όλα για την νίκη και μόνο".


Τα δεκαλπετα: 4-3, 11-8, 15-11, 21-17, 25-21, 28-24.
ΕΛΠΙΔΕΣ: Δελδήμος 1, Πολίτης 3, Θεοδωρόπουλος 4, Σπανός 7, Μανουσέλης 7, Χρονόπουλος, Μυρουγιάννης, Βλαχογιώργος, Ζέρβας, Ράφτης, Μάρκοβιτς 6, Κυδωνιάτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters