Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Επέστρεψε στις νίκες ο Πήγασος Αιγίου

Επέστρεψε στις νίκες ο Πήγασος Αιγίου

Εφικτός πλέον ο στόχος της 2ης θέσης

Σημαντική νίκη με 25-23 επί του Κορωπίου πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Πήγασος Αιγίου και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής στην Α2 των Ανδρών, πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την 2η θέση.

Με... συμμάχους τις δύο ομάδες της Πάτρας (Ακαδημία, Ελπίδες) που πέτυχαν μεγάλες νίκες επί του Παράδεισου και του Ιωνικού αντίστοιχα και με τη δική του δίκαιη επικράτηση, ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και όπως όλα δείχνουν το καθοριστικό παιχνίδι θα είναι αυτό με τον Παράδεισο στο Μαρούσι για την 16η αγωνιστική.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στις δύο αγωνιστικές που μεσολαβούν, ο Πήγασος θα πετύχει ισάριθμες νίκες καθώς θα αντιμετωπίσει τους ουραγούς Πανιώνιο και Ν. Ιωνία, σε αντίθεση με την ομάδα του Αμαρουσίου, η οποία την 15η αγωνιστική θα αγωνιστεί στο Λουτράκι κόντρα στον πρωταθλητή και αήττητο Ποσειδώνα.

Αν τα προγνωστικά επιβεβαιωθούν, ο Πήγασος πριν το μεταξύ τους ντέρμπι θα προηγείται στη βαθμολογία (20 βαθμοί έναντι 19 του αντιπάλου του) και θα πάει στο Μαρούσι με στόχο, τουλάχιστον να μη χάσει. Να σημειωθεί ότι θεωρητικά στο παιχνίδι για τη 2η θέση παραμένει και ο Ιωνικός, αλλά λόγω προγράμματος (αλλά και δυναμικότητας), διατηρεί ελάχιστες ελπίδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες τού Τάκη Καρακίτσου έδειξαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά τις… διαθέσεις τους και με ασφυκτική άμυνα αλλά και σωστές επιθετικές ενέργειες κατόρθωσαν να ξεφύγουν στο σκορ, αντέχοντας και στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους, που κατάφεραν να μειώσουν στο ένα γκολ τη διαφορά λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Το δεύτερο μέρος κύλησε με τους γηπεδούχους να ανακτούν και πάλι τη διαφορά ασφαλείας, την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος, πανηγυρίζοντας μαζί με τους 150 περίπου φιλάθλους τους μία ακόμα μεγάλη νίκη επί ενός αξιόλογου αντιπάλου.

ΠΗΓΑΣΟΣ (Καρακίτσος): Αναστασέλος, Παπαγεωργίου, Σαντιμπατάκης, Ζαρλακούτης, Γιούπης 1, Γιαννόπουλος, Δημητρουλόπουλος 6, Αλυζιγάκης 4, Παπαδόπουλος 3, Γκιώνης 6, Αλεξόπουλος 1, Πετρόπουλος 3, Πολυδώρου 1, Αυλωνίτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters