Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Σημαντική νίκη της Ακαδημίας επί του Παράδεισου Αμαρουσίου

Σημαντική νίκη της Ακαδημίας επί του Παρ...

Ιασονίδης: "Ακολουθούν πέντε δύσκολες αγωνιστικές"

Μεγάλη σημασίας νίκη επί της δεύτερης ομάδος του βαθμολογικού πίνακα Παράδεισου Αμαρουσίου, πέτυχε η Ακαδημία με 24-23 στο ντέρμπυ της 13ης αγωνιστικής. Η Πατρινή ομάδα έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού από την αρχή του αγώνα όπου κατάφερε σιγά-σιγά να αυξάνει την διαφορά στο σκορ και να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 16-9.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι, μη έχοντας άλλη λύση πίεσαν περισσότερο, έπαιξαν πιο σκληρή άμυνα που επέφερε αρκετές  δίλεπτες αποβολές και με το man to man πάνω σε Α. Παπαγιαννόπουλο και  Α. Τρουπή, κατάφεραν μείωσαν την διαφορά  και μάλιστα στο 48΄ ισοφάρισαν 19-19, αλλά  στο 52΄ οι γηπεδούχοι ξέφυγαν πάλι στο  σκορ με 23-19, όπου έλεγχαν πλέον τον αγώνα και δίκαια κατέκτησαν στο τέλος το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα πέναλτι ήταν 1/1 και 6/5, ενώ οι δίλεπτες αποβολές 3-7.

* Ο Α.Παπαγιαννόπουλος στο ά ημίχρονο και ο Α. Τρουπής στο β΄ μαζί με τον Β. Σινούρη ήταν τα κλειδιά της επίθεσης των πρασίνων, ενώ ο τερματοφύλακας Α. Διαμαντόπουλος έκανε σημαντικές  αποκρούσεις όταν έπρεπε  στο β΄ ημίχρονο. Η αμυντική ζώνη της Ακαδημίας για άλλη μια φορά λειτούργησε όπως έπρεπε.

Ο γεν. αρχηγός του τμήματος Γεώργιος Ιασονίδης τόνισε: "Ήταν μια σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ στην συνέχεια των πέντε δύσκολων αγωνιστικών που έρχονται. Όπως είχε τονίσει και ο προπονητής μας Σάκης Παπαγιαννόπουλος η μεγάλη διακοπή μας επηρέασε κυρίως στο β΄ημίχρονο. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την νίκη τους, ενώ πρέπει να εξάρω και την συμμετοχή του Διονύση Καλούδη που έπαιξε όταν χρειάστηκε με εγκαύματα στο χέρι που μάλιστα σημείωσε και ένα καθοριστικό γκολ".

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (Γ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ): Α.Διαμαντόπουλος, Μακρυπόδης, Παπαδόπουλος, Σακελλαρόπουλος 2, Καλούδης 1, Τριανταφύλλου, Β. Σινούρης 4,Σταθόπουλος, Α. Παπαγιαννόπουλος 8, Τρουπής 6, Σ. Παπαγιαννόπουλος 1, Καραβανίδης, Δεμίρης 2, Κότσιρας.

* Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής ήταν: Αναγέννηση Βύρωνα-Ποσειδών Λ. 21-28, Πήγασος Αιγίου - Κορωπί 25-22, Νέα Ιωνία - Πανιώνιος 24-21, Ελπίδες Πάτρας - Ιωνικός Ν.Φ. 28-24, Ακαδημία  των Σπορ Πάτρας - Παράδεισος Αμαρουσίου 24-23.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters