Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Ευχάριστη έκπληξη ο Πήγασος Αιγίου

Ευχάριστη έκπληξη ο Πήγασος Αιγίου

Διεκδικεί με αξιώσεις την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής χαντμπολ

Με τις εκκρεμότητες (εξ αναβολής αγώνες) να έχουν πλέον διευθετηθεί, το πρωτάθλημα χάντμπολ της Α2 Εθνικής κατηγορίας των Ανδρών, συμπλήρωσε τα 2/3 της διαδρομής του, καθώς ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική. Την ευχάριστη έκπληξη εξακολουθεί να αποτελεί – κατά γενική ομολογία – ο «νεοφώτιστος» Πήγασος Αιγίου, ο οποίος έξι «στροφές» πριν το φινάλε βρίσκεται στην τέταρτη θέση τού βαθμολογικού πίνακα, μπροστά από παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος.

Μάλιστα, μέχρι και πριν από δύο μόλις αγωνιστικές, η ομάδα του Μιχάλη Μπέσκου και του Τάκη Καρακίτσου ήταν σταθερά στη δεύτερη θέση πίσω από τον σίγουρο πρωταθλητή Ποσειδώνα, αλλά το δύσκολο πρόγραμμα και κάποια άτυχα αποτελέσματα την «έριξε» στην τέταρτη θέση.

«Ταβάνι» στις φετινές φιλοδοξίες τού Πήγασου εξακολουθεί να αποτελεί η 2η θέση στην τελική κατάταξη, καθώς απομένουν δύσκολα παιχνίδια για όλους τους πρωτοπόρους και τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί.

Στα εναπομείναντα παιχνίδια θα αντιμετωπίσει κατά σειρά: Κορωπί (εντός), Πανιώνιο (εκτός), Ν. Ιωνία (εντός), Παράδεισο και Ελπίδες (εκτός), Αναγέννηση Β. (εντός). Να σημειωθεί ότι ο Πήγασος διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, η οποία αποτέλεσε και το μεγάλο του «όπλο» στην μέχρι τώρα πορεία του.

Τα αποτελέσματα: Πήγασος - Ακαδημία Π. 24-23, Ποσειδώνας - Πήγασος 27-17, Πήγασος - Ιωνικός 30-22, Κορωπί – Πήγασος 23-26, Πήγασος – Πανιώνιος 31-15, Ν. Ιωνία – Πήγασος 18-18, Πήγασος – Παράδεισος 17-21, Πήγασος – Ελπίδες 24-20, Αναγέννηση – Πήγασος 20-18, Ακαδημία – Πήγασος 21-25, Πήγασος – Ποσειδών 22-22, Ιωνικός – Πήγασος 20-19.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 12 αγώνες)
1. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡAKIOY 23
2. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 17
3. ΙΩΝΙΚΟΣ ΝEAΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 15
4. ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 14
5. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣH ΒΥΡΩΝΑ 12
6. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ 12
7. Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 10
8. ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 9
9. Ο.Φ.Ν. ΙΩΝΙΑΣ 5
10. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. 0

Τα 271 τέρματα του Πήγασου έχουν πετύχει:
ΖΑΡΛΑΚΟΥΤΗΣ 52
ΑΛΥΓΙΖΑΚΗΣ 51
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 33
ΓΙΟΥΠΗΣ 31
ΓΚΙΩΝΗΣ 28
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 27
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ 11
ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ 11
Μ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 10
ΒΟΡΥΛΑΣ 10
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 7


• Σε απόλυτο αριθμό τερμάτων, πρώτος σκόρερ είναι ο Ζαρλακούτης, ο οποίος έχει παίξει και στα 12 ματς. Σε μέσο όρο όμως προηγείται ο Αλυγιζάκης που έχει λείψει λόγω τιμωρίας και τραυματισμού από τέσσερις αγώνες.


• Ο Βορύλας λόγω τραυματισμού έχει αγωνιστεί σε μόλις τέσσερα παιχνίδια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters