Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Αποστολή εξετελέσθη! Η Παναχαϊκή στη Φυλή 3-1 τον Θρασύβουλο

Αποστολή εξετελέσθη! Η Παναχαϊκή στη Φυλ...

Εξάδα για τους "κοκκινόμαυρους"

Η Παναχαϊκή πήρε αυτό που ήθελε στην 24η αγωνιστική, κερδίζοντας με 3-1 τον Θρασύβουλο στη Φυλή. Οι "κοκκινόμαυροι" με την κατάκτηση των τριών βαθμών, μπήκε στην πρώτη εξάδα της Football League, ωστόσο ο Πανσερραϊκός έχει ενα ματς λιγοτερο.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε για την Παναχαϊκη, ο Ουρτάδο μετά απο μπαλιά του Ντίνα στο 38'. Μέχρι εκείνη την ώρα, η πατρινή ομάδα, είχε δείξει τις προθέσεις της, δημιοργώντας κάποιες ευκαιρίες για την επιτευξή τέρματος.

Μετά την άναπαυλα, οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεσή τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 55' με τον Μπεγκόνια.

Η ροή του αγώνα άλλαξε στο 67' όταν ο Καλαμιώτης του Θρασύβουλου δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε απο το παιχνίδι. Η Παναχαϊκή εκμεταλεύτηκε την εξέλιξη αυτή και ένα λεπτό αργότερα, ο Ντίνας που ήταν ο παίκτης που είχε ανατραπεί απο τον Καλαμιώτη, εκτέλεσε το φάουλ και απευθείας έκανε το 2-1.

Στο 84' ήταν η σειρά του Φουρτάδο να σκοράρει και να κλείσει το σκορ του αγώνα.

Β. ΚΑΡΑΤΣΗΣ: "Συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση και τη νίκη, όμως, δεν θα πρέπει να ξεκινήσουν τα πανηγύρια καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα και το πρόγραμμα είναι δύσκολο".

Γ. ΙΩΑΝΝΟΥ: "Δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Ήταν πολύ καλή η συμπεριφορά μας στο 1-1, και από τους παίκτες και από το τεχνικό τιμ και πλέον χρειάζεται ψυχραιμία και όχι πανηγύρια"

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: (Λύσσανδρος Γεωργαμλής) Κασμερίδης, Σύρος, Καλαμιώτης, Βλάχος (70' Ζουμπουλάκης), Παγώνης, Σκόνδρας, Ντακόλ, Ντανλαντί (46' Ροκάστλ), Μπεγκόνια, Ντα Σίλβα, Σταμπολζίεφ (61' Καρλόπουλος).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Γιάννης Παπακώστας): Πουρής, Σπίνουλας, Ιωάννου, Τσεμπερίδης, Ντίνας, Φουρτάδο, Μαπούκου (71' Ουαταρά), Θεοδωρέλης (46' Φούφουλας), Ουρτάδο (82' Βλασόπουλος), Φατιόν, Κοιλιάρας.

Τα αποτελέσματα
ΑΕΛ – Εθνικός Αστέρας 2-0
Θρασύβουλος – Παναχαϊκή 1-3
Βέροια – Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-0
Πιερικός – Αναγέννηση Επανομής 1-2
Πανθρακικός – Φωκικός Άμφισσας 1-0
Καλλιθέα – Αγροτικός Αστέρας 4-0
Πλατανιάς Χανίων – Ηρακλής Ψαχνών 0-0
ΑΕΛ Καλλονής – Πανσερραϊκός 1-0
Βύζας Μεγάρων – Διαγόρας δ.δ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters