Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αύριο ο δημοσιογράφος Τάσος Παππάς στην Πάτρα

Αύριο ο δημοσιογράφος Τάσος Παππάς στην Πάτρα

Θα παρουσιαστεί στην αίθουσα του Δικηγορικού συλλόγου το νέο του βιβλίο «Όταν η γάτα συμφιλιώθηκε με τα ποντίκια»

Το καινούριο πολιτικό βιβλίο του δημοσιογράφου Τάσου Παππά με τίτλο «Όταν η γάτα συμφιλιώθηκε με τα ποντίκια» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πόλις, θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του Δικηγορικού συλλόγου Πάτρας στην οδό Φιλοποίμενος 24 αύριο Πέμπτη 5 Απριλίου στις 19.00.

Με το συγγραφέα θα συνομιλήσουν οι Σταύρος Κουμπιάς, πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Ηλίας Γρηγόρης, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πατρέων, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών Νίκος Παπάκος και ο βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης.

Ο Τάσος Παππάς εισάγει τον αναγνώστη με αυτό του το βιβλίο στην πολιτική της κρίσης. Όπως λέει, δεν είναι ένα οικονομικό βιβλίο αλλά ένα «πολιτικό λυσάρι» της σημερινής κατάστασης που βιώνουμε, αλλά και του άμεσου μέλλοντος. Το βιβλίο «Όταν η γάτα συμφιλιώθηκε με τα ποντίκια» είναι ιδιαίτερα περιεκτικό, έχει 153 σελίδες και κοστίζει μόλις 11 ευρώ.

Αυτοί που σχεδίασαν το μνημόνιο, υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Τάσος Παππάς, δεν υπολόγισαν τις ιδιαιτερότητες της χώρας, το στρεβλό παραγωγικό της μοντέλο, την κακή ποιότητα της δημόσιας διοίκησης, τη διαφθορά, την ξιπασμένη ελίτ του χρήματος και των μέσων ενημέρωσης, τον φαύλο κομματισμό και τις κατώτερες των περιστάσεων οργανωμένες συλλογικότητες. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν δεν μπορούμε να περιμένουμε θαύματα, υποστηρίζει.

Ο Τάσος Παππάς έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1957. Είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου και δημοσιογραφεί από το 1984. Έχει εργαστεί ως πολιτικός συντάκτης στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», αρχισυντάκτης στον «Αθήνα 9,84» και συνεργάτης του περιοδικού «Διαβάζω». Έχει κυκλοφορήσει τα βιβλία «Η χίμαιρα της μεγάλης Αριστεράς» Δελφίνι 1993, «Ελλάδα-Τουρκία μια προαιώνια διαμάχη» Ελληνικά Γράμματα 1998, «Ορθόδοξος καισαροπαπισμός» Κάκτος 2001, «17 Νοέμβρη: Από το μύθο στην πραγματικότητα» Ελληνικά Γράμματα 2002, «Το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντός τους» Πόλις 2004, «Ποια Αριστερά, ποια Δεξιά» Πόλις 2006, «Το τέλος δικομματισμού;» Πόλις 2008, «Αμήχανη Αριστερά», Πόλις 2010.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture